- Ticaret Puanı
- 0
o dosyalar ile asıl saltanatın alakası yok dün kontrol etmiştimbende yok ama sarı sitede "SaltanatMt2(Hanedan) Mini-Unpack" olarak paylaşılmış sanırım
Abi yapsan yapsan sen yaparsın bu işi gel destek ol bizebende yok ama sarı sitede "SaltanatMt2(Hanedan) Mini-Unpack" olarak paylaşılmış sanırım
Artemisia karekteri içinmi açmaya çalışıyonuz.Abi yapsan yapsan sen yaparsın bu işi gel destek ol bize
ben sadece playersettingmodule görsem olur karakterlerin atıyorum wait.msa nın yanında yazan 50 değeri her karakter için aynı olmuyor. neye göre belirlendiğini de bilmiyorum. saltanattaki değerleri referans alarak kullanmak açısından ben sadece o dosyayı istiyorum. ama mesela sorunsuz bir illumina içinde tüm root ve uiscript warezlenebilir. @pasha37 eğer yapabilirsen playersettingsmodule çok işimi görecektir.Artemisia karekteri içinmi açmaya çalışıyonuz.
Katılıyorum bende ullimia ve bazi yerleri lağzım root ve uiscript olsa bomba gibi düşeceğiz forumaben sadece playersettingmodule görsem olur karakterlerin atıyorum wait.msa nın yanında yazan 50 değeri her karakter için aynı olmuyor. neye göre belirlendiğini de bilmiyorum. saltanattaki değerleri referans alarak kullanmak açısından ben sadece o dosyayı istiyorum. ama mesela sorunsuz bir illumina içinde tüm root ve uiscript warezlenebilir. @pasha37 eğer yapabilirsen playersettingsmodule çok işimi görecektir.
Zaten unpack eden o sadece dosyaları şifreli onuda o yapmıyorFyre'ye ulaş o açar
Zaten unpack eden o sadece dosyaları şifreli onuda o yapmıyor
Sanırsam bu program ücretli baska alternatif yok mu?