Yardım Saltanat Unpackındaki Py dosyaları

• Konuyu açan Konuyu açan Tugian2Mt2shop
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 11
  • Gösterim Gösterim 175
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Tugian2Mt2shop

Tugian2-Mt2shopYazilim
Premium Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar arkadaşlar;

Bildiğimiz üzere Saltanatın unpackı paylaşıldı ama .py dosyaları şifreli bunu çözmenin bir yolu yokmu bu işlerden kim anlar yardımcı olabilecek yokmu benim aklıma Koray abi geliyor var ise etiket atabilirmisiniz?

@pasha37 ♥️

bende yok ama sarı sitede "SaltanatMt2(Hanedan) Mini-Unpack" olarak paylaşılmış sanırım
o dosyalar ile asıl saltanatın alakası yok dün kontrol etmiştim

@pasha37 sen daha önce unpack etmiştin. mesela pyleri çıkarırken direkt okunur şekilde mi çıkarıyorsun bir dosyayı unpack ederken yoksa çıkardıktan sonra onlardaki şifrelemeyi de çözüp okunur hale mi getiriyorsun? yani şuanki varolan pyler şifreliyse onlar okunabilir hale getirilebilir mi yoksa getirilemez mi? ya da şuan güncel pyleri unpack edebilir misin? bana sadece 1 py dosyası lazım. yapabilirim diyorsan süper olur.

Artemisia karekteri içinmi açmaya çalışıyonuz.
ben sadece playersettingmodule görsem olur karakterlerin atıyorum wait.msa nın yanında yazan 50 değeri her karakter için aynı olmuyor. neye göre belirlendiğini de bilmiyorum. saltanattaki değerleri referans alarak kullanmak açısından ben sadece o dosyayı istiyorum. ama mesela sorunsuz bir illumina içinde tüm root ve uiscript warezlenebilir. @pasha37 eğer yapabilirsen playersettingsmodule çok işimi görecektir.

ben sadece playersettingmodule görsem olur karakterlerin atıyorum wait.msa nın yanında yazan 50 değeri her karakter için aynı olmuyor. neye göre belirlendiğini de bilmiyorum. saltanattaki değerleri referans alarak kullanmak açısından ben sadece o dosyayı istiyorum. ama mesela sorunsuz bir illumina içinde tüm root ve uiscript warezlenebilir. @pasha37 eğer yapabilirsen playersettingsmodule çok işimi görecektir.
Katılıyorum bende ullimia ve bazi yerleri lağzım root ve uiscript olsa bomba gibi düşeceğiz foruma 🤣🤣

Geri