saldırı ve harekat hız hilesi fix

• Konuyu açan Konuyu açan martysama
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 808

martysama

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0
kaynak wom2 src.
ENABLE_NEW_ATTACK_METHOD

#include "ProcessCRC.h"
#include <ThemidaSDK.h>

PythonNetworkStreamPhaseGame.cpp buna üsttekilerini eklemeyi unutmayın.

wom2srcde farklı engeller var ama kontrol etmediğim için paylaşmadım

Dosya Eklentileri

• ss.zip
    ss.zip
    41,7 KB · Gösterim: 43
Son düzenleme:
Sizi tanımıyorum, kim olduğunuzla da ilgilenmiyorum. Eğer rahatsız olduğunuz bir konu varsa kanıtlarıyla beraber şikayet konusu açın herkes görsün.
bu çocuk kimse ben diğer forumdan ban yediğimden beri açtığı ikinci hesap ve sürekli millete salça oluyor. gerçek adını soyadını öğrensem bi delik deşik edicem ama korkak bir bebe olduğundan fake açıp açıp geliyor.

bu çocuk kimse ben diğer forumdan ban yediğimden beri açtığı ikinci hesap ve sürekli millete salça oluyor. gerçek adını soyadını öğrensem bi delik deşik edicem ama korkak bir bebe olduğundan fake açıp açıp geliyor.
Diledikleri kadar salça olsunlar. Geçen dosya istediler paylaşmayınca hesap açıp sağdan soldan küfür ediyorlar. Zaten adminlere raporlayinca ban atıyorlar. Ama bu böyle devam ederse üyelik şartlarında bir güncellemeye gidilmesi gerekir diye düşünüyorum

Öncelikle paylaşım için teşekkürler.
Olası kural dışı bir durumu/mesajı raporlayabilirsiniz, gereği neyse yapılır. Bu konuda şüpheniz olmasın. Ancak konu içeriğini farklı konularla kirletmemeye özen gösterelim.

kelime arama programıyla örneğin Agent Ransack
ENABLE_NEW_ATTACK_METHOD
bunu aratacaksın bunun olduğu yerlerde değişiklik yapılmış aynı değişikliği sende kendi filesina yapıcaksın
daha doğru almak için fark bulma programı winmergeylede kontrol edebilirsin.

Son düzenleme:
Geri