Sadece Türkçe Seçenekli Config.exe

Arkhe Apeiron

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Herkese merhaba,

Martysama 5.8 kullanıyorum ve benim gibi oyununu sadece Türkçe kullanacak olanlar ve bununla ilgili düzenlemeler yapanlar varsa, şunu belirteyim ki ne yaparsa yapsınlar, client dosyasında bulunan config.exe üzerinden İngilizce seçeneğini kaldıramayacaklardır. Ancak, bir oyuncu İngilizce seçeneğini seçerse, oyuna giriş yapamaz.

Bu yüzden, Martysama'nın paylaştığı M2ConfigRemix-1.9 üzerinde küçük bir düzenleme yaparak bir build aldım ve yeni bir config.exe dosyası oluşturdum. Benim gibi sadece Türkçe dil desteğiyle kullanmak isteyen ve bu sorunu yaşayan biri varsa, bu config.exe ile sorunu çözebilir.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

ingilizce ile oyuna niye girilmesin giriliyor gayet senin dosyalar bozuktur

? yazdığından haberin mi yok acaba...

hem zaten kimse her gün confige girip dil ayarlarını değişmiyordur :D
Bak, orada 'düzenleme yapanlar giremez' yazıyor çünkü sadece Türkçe dilini bırakacak şekilde yapılan düzenlemelerde İngilizce seçeneği config.exe kısmından silinmiyor. Herkes gidip config dosyasından dil seçmeyebilir ama oyunu İngilizce oynamayı tercih eden biri, o dili seçip oyuna giriş yapamaz çünkü yapılan düzenlemeler sonrası İngilizce seçeneğinin orada olmaması gerekirdi. Paylaştığım config.exe dosyası da bunun için.

Bak, orada 'düzenleme yapanlar giremez' yazıyor çünkü sadece Türkçe dilini bırakacak şekilde yapılan düzenlemelerde İngilizce seçeneği config.exe kısmından silinmiyor. Herkes gidip config dosyasından dil seçmeyebilir ama oyunu İngilizce oynamayı tercih eden biri, o dili seçip oyuna giriş yapamaz çünkü yapılan düzenlemeler sonrası İngilizce seçeneğinin orada olmaması gerekirdi. Paylaştığım config.exe dosyası da bunun için.
bende diyorum ki her dakka dil değiştirmiyorsun configte olsa ne olur olmasa ne olur

bende diyorum ki her dakka dil değiştirmiyorsun configte olsa ne olur olmasa ne olur
Viyana'daki telefon fiyatlarını Türkiye'deki insanlar ne yapsın? Viyana'daki telefon fiyatlarını bilsem ne olur, bilmesem ne olur? Orada yaşamıyorum ki. Her dakika Viyana'daki telefon fiyatlarına da bakmıyorum sonuçta. Bu kafa yapısıyla, hemen gidip o videoyu silmelisin.

Viyana'daki telefon fiyatlarını Türkiye'deki insanlar ne yapsın? Viyana'daki telefon fiyatlarını bilsem ne olur, bilmesem ne olur? Orada yaşamıyorum ki. Her dakika Viyana'daki telefon fiyatlarına da bakmıyorum sonuçta. Bu kafa yapısıyla, hemen gidip o videoyu silmelisin.
benim paylaştığım senin anasayfana düşmüyo ama senin paylaştığın benim anasayfama düşüyo :D

Geri