Hocam sıcak suyla bile ürperiyorum ya.Temizlik imandan gelir hocam.
doğal gaz taktır sıcak suyla yıka o zaman
Hocam sıcak suyla bile ürperiyorum ya.
Ben doğandan beri böyleyim. Ne tavsiye edersin. Banyodan banyoya yıkıyorum ya.Küçükken üşenirdim yıkamaya ama şimdi yıkamayınca sanki yüzümde ağırlık var gibi hissediyorum yıkıyorum.
Olabilir. Namaz kıldığım zamanlar aklıma geldi ya. Zorla abdest alıyordum.Sende su ile yüz yıkama fobisi var
Olabilir. Namaz kıldığım zamanlar aklıma geldi ya. Zorla abdest alıyordum.
Bakalım. Tavsiyeleri alalım.Allah için alıyorsun o abdesti insan nasıl zorla alır
Gerçekten de sende su ile ilgili bişeylik var ama çözeceğim dur bakim
en iyisi birlikte kaldığınız biri her sabah senin yüzüne bir bardak su döksün
Olabilir Hoppanin Osman 2 fobisiSende H2O fobisi var
O biraz sakıncalı. İstemeyerek zarar vermekten korkarım.En iyisi birlikte kaldığınız biri her sabah senin yüzüne bir bardak su döksün.
Haklısın.Bence onu yapacak kişi cesaretli olmalı
bna sor sıcak yataktan kalmak sorununu 05.30 deyince tık ayaktayımTamamen psikolojik sabah uyanma gibi geçte yatsan erkende yatsan uyanamıyorsun gibi sıcak yataktan kalkmak çok koyuyor
Oh adamın o hobiside yok. @1UMUTCAN galiba ailecek bizde sorun var.bna sor sıcak yataktan kalmak sorununu 05.30 deyince tık ayaktayım
Aile ile alakası yok reiz 7 sınıfta yurtta kaldıgımı belirtmiştm sana hatırlarsan ordan alışkanlık.Oh adamın o hobiside yok. @1UMUTCAN galiba ailecek bizde sorun var.
Bizde 8 sene boyunca sabah 7 de kalktık ama olmuyor işte. Bu arada bu konu yüz yıkamakla ilgili sabah yataktan kalkma için ayrı tartışma konusu açalım.Aile ile alakası yok reiz 7 sınıfta yurtta kaldıgımı belirtmiştm sana hatırlarsan ordan alışkanlık.