muhammet53 Üye Üye Mesaj 333 Çözümler 3 Beğeni 19 Puan 454 Ticaret Puanı 0 21 Ekim 2024 #1 Ban attıktan sonra süreli olmasını istiyorum 1 hafta 2 hafta vs nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum
Ban attıktan sonra süreli olmasını istiyorum 1 hafta 2 hafta vs nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum
layers make metin2 great again Üye Mesaj 94 Çözümler 5 Beğeni 83 Puan 349 Ticaret Puanı 0 21 Ekim 2024 #2 bunu bir dene istersen Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Upvote 0 Downvote
bunu bir dene istersen Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
muhammet53 Üye Üye Mesaj 333 Çözümler 3 Beğeni 19 Puan 454 Ticaret Puanı 0 21 Ekim 2024 #3 layers demiş ki: bunu bir dene istersen Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... deniyip haber veririm hocam Upvote 0 Downvote
layers demiş ki: bunu bir dene istersen Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... deniyip haber veririm hocam
muhammet53 Üye Üye Mesaj 333 Çözümler 3 Beğeni 19 Puan 454 Ticaret Puanı 0 21 Ekim 2024 #4 layers demiş ki: bunu bir dene istersen Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... hocam böyle bir hata alıyorum Kod: Genişlet Daralt Kopyala *** No rule to make target 'OBJDIR/cmd_general.o', needed by '../game_r'. Stop. gmake: *** Waiting for unfinished jobs.... Upvote 0 Downvote
layers demiş ki: bunu bir dene istersen Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... hocam böyle bir hata alıyorum Kod: Genişlet Daralt Kopyala *** No rule to make target 'OBJDIR/cmd_general.o', needed by '../game_r'. Stop. gmake: *** Waiting for unfinished jobs....
layers make metin2 great again Üye Mesaj 94 Çözümler 5 Beğeni 83 Puan 349 Ticaret Puanı 0 21 Ekim 2024 #5 muhammet53 demiş ki: hocam böyle bir hata alıyorum Kod: Genişlet Daralt Kopyala *** No rule to make target 'OBJDIR/cmd_general.o', needed by '../game_r'. Stop. gmake: *** Waiting for unfinished jobs.... Hepsini görmek için tıklayın... tam görüntü at error yazan yerleri Upvote 0 Downvote
muhammet53 demiş ki: hocam böyle bir hata alıyorum Kod: Genişlet Daralt Kopyala *** No rule to make target 'OBJDIR/cmd_general.o', needed by '../game_r'. Stop. gmake: *** Waiting for unfinished jobs.... Hepsini görmek için tıklayın... tam görüntü at error yazan yerleri
muhammet53 Üye Üye Mesaj 333 Çözümler 3 Beğeni 19 Puan 454 Ticaret Puanı 0 21 Ekim 2024 #6 layers demiş ki: tam görüntü at error yazan yerleri Hepsini görmek için tıklayın... hocam dosya eksikmiş tamamladım şuan build ediyor Upvote 0 Downvote
layers demiş ki: tam görüntü at error yazan yerleri Hepsini görmek için tıklayın... hocam dosya eksikmiş tamamladım şuan build ediyor
muhammet53 Üye Üye Mesaj 333 Çözümler 3 Beğeni 19 Puan 454 Ticaret Puanı 0 21 Ekim 2024 #7 @layers son da game geldikten sonra hata verdi ve game gitti Kod: Genişlet Daralt Kopyala /usr/local/bin/ld: OBJDIR/cmd.o:(.data+0x9b4): undefined reference to `do_ban(CH ARACTER*, char const*, int, int)' collect2: error: ld returned 1 exit status Upvote 0 Downvote
@layers son da game geldikten sonra hata verdi ve game gitti Kod: Genişlet Daralt Kopyala /usr/local/bin/ld: OBJDIR/cmd.o:(.data+0x9b4): undefined reference to `do_ban(CH ARACTER*, char const*, int, int)' collect2: error: ld returned 1 exit status
muhammet53 Üye Üye Mesaj 333 Çözümler 3 Beğeni 19 Puan 454 Ticaret Puanı 0 21 Ekim 2024 #8 @layers hocam yaptım deniyip haber veicem Upvote 0 Downvote
muhammet53 Üye Üye Mesaj 333 Çözümler 3 Beğeni 19 Puan 454 Ticaret Puanı 0 21 Ekim 2024 #9 @layers hocam yaptım ama quest felan calısmıyor Upvote 0 Downvote
layers make metin2 great again Üye Mesaj 94 Çözümler 5 Beğeni 83 Puan 349 Ticaret Puanı 0 21 Ekim 2024 #10 muhammet53 demiş ki: @layers hocam yaptım ama quest felan calısmıyor Hepsini görmek için tıklayın... sistemi bende ekledim şimdi build alırken sadece auto_ptr hata verdi onuda unique_ptr olarak değiştirdim test edip sonucu yazacağım Upvote 0 Downvote
muhammet53 demiş ki: @layers hocam yaptım ama quest felan calısmıyor Hepsini görmek için tıklayın... sistemi bende ekledim şimdi build alırken sadece auto_ptr hata verdi onuda unique_ptr olarak değiştirdim test edip sonucu yazacağım
muhammet53 Üye Üye Mesaj 333 Çözümler 3 Beğeni 19 Puan 454 Ticaret Puanı 0 21 Ekim 2024 #11 layers demiş ki: sistemi bende ekledim şimdi build alırken sadece auto_ptr hata verdi onuda unique_ptr olarak değiştirdim test edip sonucu yazacağım Hepsini görmek için tıklayın... tm Upvote 0 Downvote
layers demiş ki: sistemi bende ekledim şimdi build alırken sadece auto_ptr hata verdi onuda unique_ptr olarak değiştirdim test edip sonucu yazacağım Hepsini görmek için tıklayın... tm
layers make metin2 great again Üye Mesaj 94 Çözümler 5 Beğeni 83 Puan 349 Ticaret Puanı 0 21 Ekim 2024 #12 muhammet53 demiş ki: tm Hepsini görmek için tıklayın... sistem sorunsuz çalıştı questli değil ama bu /ban oyuncuadı banlacağın süre sebebi seklinde komut yaz örnek /ban layers 1 Hile gibi Upvote 0 Downvote
muhammet53 demiş ki: tm Hepsini görmek için tıklayın... sistem sorunsuz çalıştı questli değil ama bu /ban oyuncuadı banlacağın süre sebebi seklinde komut yaz örnek /ban layers 1 Hile gibi
muhammet53 Üye Üye Mesaj 333 Çözümler 3 Beğeni 19 Puan 454 Ticaret Puanı 0 21 Ekim 2024 #13 evet layers demiş ki: sistem sorunsuz çalıştı questli değil ama bu /ban oyuncuadı banlacağın süre sebebi seklinde komut yaz örnek /ban layers 1 Hile gibi Hepsini görmek için tıklayın... hocam oldu yardımınız için teşekkür ederim layers demiş ki: sistem sorunsuz çalıştı questli değil ama bu /ban oyuncuadı banlacağın süre sebebi seklinde komut yaz örnek /ban layers 1 Hile gibi Hepsini görmek için tıklayın... açtıgımızda nasıl yaparız Upvote 0 Downvote
evet layers demiş ki: sistem sorunsuz çalıştı questli değil ama bu /ban oyuncuadı banlacağın süre sebebi seklinde komut yaz örnek /ban layers 1 Hile gibi Hepsini görmek için tıklayın... hocam oldu yardımınız için teşekkür ederim layers demiş ki: sistem sorunsuz çalıştı questli değil ama bu /ban oyuncuadı banlacağın süre sebebi seklinde komut yaz örnek /ban layers 1 Hile gibi Hepsini görmek için tıklayın... açtıgımızda nasıl yaparız
layers make metin2 great again Üye Mesaj 94 Çözümler 5 Beğeni 83 Puan 349 Ticaret Puanı 0 21 Ekim 2024 #14 muhammet53 demiş ki: açtıgımızda nasıl yaparız Hepsini görmek için tıklayın... Navicate gir account>account içinde availDt var süresini sıfırla açılır Upvote 0 Downvote
muhammet53 demiş ki: açtıgımızda nasıl yaparız Hepsini görmek için tıklayın... Navicate gir account>account içinde availDt var süresini sıfırla açılır
muhammet53 Üye Üye Mesaj 333 Çözümler 3 Beğeni 19 Puan 454 Ticaret Puanı 0 21 Ekim 2024 #15 layers demiş ki: Navicate gir account>account içinde availDt var süresini sıfırla açılır Hepsini görmek için tıklayın... tamamdır hocam konu kapanabilir Upvote 0 Downvote
layers demiş ki: Navicate gir account>account içinde availDt var süresini sıfırla açılır Hepsini görmek için tıklayın... tamamdır hocam konu kapanabilir