Grafik Ruh kristali itemler ama farklı renklerden

• Konuyu açan Konuyu açan carpiciyim1
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 33

carpiciyim1

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Forumlarda daha önce paylaşılmış lakin linkleri kırılmıştı bu nedenle tekrar paylaşıyorum
Ruh itemleri 6 farklı renk mevcut

Dosya Eklentileri

• Ruh kristal.rar
    Ruh kristal.rar
    36 KB · Gösterim: 4
  • Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    17,8 KB · Gösterim: 17
Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler ama 4 renk demişsin resimde 6 renk var. Diğer konuyu raporladım 6lı şekilde sendekiler 4 taneyse linki buraya da bırakabilirim.

normalde etik olan konuyu kendin açmak değil linki ölen konu için yeniden link upload etmendir. bu seferlik konuyu ellemeyeceğim. ama eğer elinizde dosya varsa linki ya da dosyayı iletin eski konuyu açalım. ekstradan yeni konu açılmasın.

normalde etik olan konuyu kendin açmak değil linki ölen konu için yeniden link upload etmendir. bu seferlik konuyu ellemeyeceğim. ama eğer elinizde dosya varsa linki ya da dosyayı iletin eski konuyu açalım. ekstradan yeni konu açılmasın.
aslında dosyası yoktu lakin araştırdım zorda olsa buldum ayrıca o konudan ayrı olarak kırmızı kalkanda ekledim diye konu açtım isterseniz silebilirsiniz sizin taktirinize kalmış iyi forumlar

aslında dosyası yoktu lakin araştırdım zorda olsa buldum ayrıca o konudan ayrı olarak kırmızı kalkanda ekledim diye konu açtım isterseniz silebilirsiniz sizin taktirinize kalmış iyi forumlar
hayır kalsın sıkıntı yok

Geri