Çok fazla haklısın kardeşim. Özellikle de "Tr 105 level sınırına geldiğinde bitti." sözünden ötesi yok. Piyasa da dönen 5 files var başka files yok.bence şuan piyasa da metin2 nin özüne sadıklık konusunda pvp serverler tamamen rezalet durumda. Kim ne derse desin pay2win ler Trde en çok oynanan pvp serverlerin başında geliyor sorsan her kes pay2win karşıtı. Bu ne yaman çelişki diye düşünmeden edemiyorum. Ama adamlar reklam konusunda çok fazla gelir harcadıklarını düşünüyorum youtubede yayıncılarla olsun her şekilde aktifler muhakkak harcadıklarının karşılığını misli ile geri kazanıyorlardır ona ne şüphe. Rohan yapımcıları için değil genel konuşuyorum eskiden bizler oyunu keyif almak için oynar usere fazla bakmazdık trden sıkılır pvp serverlara girerdik 100 150 kişilik serverleri bile oynardık amacımız eğlenceydi artık insanlar eğlence değil girip kasıyım bir şeyler yapayım a b sitesinden item yang satayım derdinde. 11 yıllık metin2 oyuncusuyum Tr benim için 105 level sınırı geldiğinde bitti. pvplerde yaklaşık 5 yıldır kendilerini tekrar ediyor. Piyasada 1 2 adam var onların filesi ile devam ediyor her şey değişen tek şey server isimleri. Birde facede boot yorumlar oyuna atılan botlar oyunda hiç bişey yapmıyolar sadece oyunu girip kalabalık görünme adına orda bulunuyorlar. Oyunun çivisi çıktı ünlü düşünür hüsrev ağanın da dediği gibi her gün yenilik benim geleneklerime ihanet. Kusura bakmayın oyunda çocukluğumuz gençliğimiz kaydı bu hale gelmesi insanı üzüyor.
aynen öyle reis malesef bizlerde yaşlanıyoruz hey gidi günler diyeceğiz malesefÇok fazla haklısın kardeşim. Özellikle de "Tr 105 level sınırına geldiğinde bitti." sözünden ötesi yok. Piyasa da dönen 5 files var başka files yok.
Haklı isyanbence şuan piyasa da metin2 nin özüne sadıklık konusunda pvp serverler tamamen rezalet durumda. Kim ne derse desin pay2win ler Trde en çok oynanan pvp serverlerin başında geliyor sorsan her kes pay2win karşıtı. Bu ne yaman çelişki diye düşünmeden edemiyorum. Ama adamlar reklam konusunda çok fazla gelir harcadıklarını düşünüyorum youtubede yayıncılarla olsun her şekilde aktifler muhakkak harcadıklarının karşılığını misli ile geri kazanıyorlardır ona ne şüphe. Rohan yapımcıları için değil genel konuşuyorum eskiden bizler oyunu keyif almak için oynar usere fazla bakmazdık trden sıkılır pvp serverlara girerdik 100 150 kişilik serverleri bile oynardık amacımız eğlenceydi artık insanlar eğlence değil girip kasıyım bir şeyler yapayım a b sitesinden item yang satayım derdinde. 11 yıllık metin2 oyuncusuyum Tr benim için 105 level sınırı geldiğinde bitti. pvplerde yaklaşık 5 yıldır kendilerini tekrar ediyor. Piyasada 1 2 adam var onların filesi ile devam ediyor her şey değişen tek şey server isimleri. Birde facede boot yorumlar oyuna atılan botlar oyunda hiç bişey yapmıyolar sadece oyunu girip kalabalık görünme adına orda bulunuyorlar. Oyunun çivisi çıktı ünlü düşünür hüsrev ağanın da dediği gibi her gün yenilik benim geleneklerime ihanet. Kusura bakmayın oyunda çocukluğumuz gençliğimiz kaydı bu hale gelmesi insanı üzüyor.
Başarılar hocam sizi takip ediyoruz işinin ehli saygılı bir insansınız teşekkürler. Arkadaşlarla oynamak için bir server geliştiriyoruz senin videolarını izleyerek bişeyler kapmaya çalışıyoruz. Forumdan da konu açtım bazı arkadaşlar yardımcıolmaya çalıştı ama yapamadık. Şebnem yüzüğü aktif onu kaldırmak otlarla şebnem yapmak istiyoruz fakat huansoya tıkladığımız zaman şebnem yapımı için arındırma paneli gelmiyor.Haklı isyan
Bende elimden geldiğince bu işlere atılmak isteyenler için yazılı ve videolu kaynaklar oluşturuyorum. Umarım önümüzdeki günlerde farklı farklı projelerle karşılaşabiliriz![]()