Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımReshading kullanmadan client src üzerinden oyunun saturationını arttırmak
Bunu yapmak için her türlü pixel shader kullanman gerekecek.
Ancak DirectX 8 shader modeli olarak en fazla ps_1_4 / vs_1_4 destekler. Ayrıca DirectX 8'de hlsl desteği olmadığı için bu shaderları assembly dilinde oluşturmak zorundasın.
Sadece gri renk döndüren basit bir pixel shader(assembly dilinde):
Bunu yapmak için her türlü pixel shader kullanman gerekecek.
Ancak DirectX 8 shader modeli olarak en fazla ps_1_4 / vs_1_4 destekler. Ayrıca DirectX 8'de hlsl desteği olmadığı için bu shaderları assembly dilinde oluşturmak zorundasın.
Sadece gri renk döndüren basit bir pixel shader(assembly dilinde):
Gamma konusunda bilgim yok, hiç denemedim.
Uygulama methodu ise sana bağlı. Shaderı nerede ve nasıl uygulamak istiyorsan ona göre bir yol izlemen gerekir. Mesela belirli bir objeye uygulamak istiyorsan GameLib veya EterGrnLib projesine eklemeler yapman ve uygun Render fonksiyonu içinde shaderı aktif etmen gerekir. Eğer tüm ekranı işlemek istiyorsan aynı işlemi UserInterface projesinde yapman gerekir.
Bazı senaryolarda shaderı aktif etme kısmı biraz uğraştırıcı olabilir, çünkü bunu yaparken shaderın aktif edildiği satır çok önemlidir.
Gamma konusunda bilgim yok, hiç denemedim.
Uygulama methodu ise sana bağlı. Shaderı nerede ve nasıl uygulamak istiyorsan ona göre bir yol izlemen gerekir. Mesela belirli bir objeye uygulamak istiyorsan GameLib veya EterGrnLib projesine eklemeler yapman ve uygun Render fonksiyonu içinde shaderı aktif etmen gerekir. Eğer tüm ekranı işlemek istiyorsan aynı işlemi UserInterface projesinde yapman gerekir.
Bazı senaryolarda shaderı aktif etme kısmı biraz uğraştırıcı olabilir, çünkü bunu yaparken shaderın aktif edildiği satır çok önemlidir.
Sağolun hocam ben environment ve terrain dosyalarına uygulamak istiyorum, client src de heralde biri mapoutdoor doayalarından birindedir, environment için önerilere açığım :d