Yardım Render Target Sistemi hata

• Konuyu açan Konuyu açan TheElk
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 0
  • Gösterim Gösterim 66
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

TheElk

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba,
Client'a üzerinde biraz düzenleme yapılmış Render Target System ekledim ancak görseldeki
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
C:\Metin2_SERVER\Altyapı\Source\Clientsrc\Client\EterLib\Debug\eterlib.lib' giriş dosyası açılamıyor
hatasını alıyorum nasıl çözebilirim? Üstteki hataların en alttaki hatadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
UserInterface'e sağ tık -> Özellikler -> Bağlayıcı -> Genel -> Ek Kitaplık Dizinlerine eterLib'in yolunu tanımlamayı denedim ama işe yaramadı.

1736024196062.webp

Kodları eski Render Target sistemime getirdim. eskiden client'ı derlediğimde bir sorun çıkmıyordu ama şu an yukarıdaki hatalar sürekli çıkıyor ben de "GrpExpandedImageInstance.h" dosyasında

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
protected:
    RECT m_RenderingRect;
    int m_iRenderingMode;

tanımı yaptım bu şekilde build alabiliyorum ancak daha önce hiç kendim kod eklememiştim bu kodlar sorun çıkartır mı bilmiyorum. Aslında düzenleme yapılmış sistemi eklememin tek nedeni belki görseldeki sorunu çözer diye düşünmüştüm ancak pek işime yaramadı gibi. Render Target Sisteminde aşağıdaki gibi görüntü alıyorum ancak karakterim savaşçı. Bazı itemlarda çalışıyor bazılarında çalışmıyor. Bu konuyla ilgili bir fikri olan var mı?

1736028231434.webp
1736028319600.webp
1736028329191.webp

Geri