Ramazan Hediyesi Level Sınırlı ve Menülü Işınlanma Questi

zibaoyunpvp

Metin2 Files Hizmetleri
Premium Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar MMOTUTKUNLARI sakinleri, öncelikle ramazan aynımız mubarek olsun. Çok büyük birşey olmasada kendi kullandığım ve chatgbt ile düzenlediğim ( başkası olsa ben yaptım der :) ) level sınırlı ve alt menülü ışınlanma questini sizlerle de paylaşmak istedim. Güle güle kullanın. Bir hayır duasını eksik etmeyelim :)

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Ekran görüntüsü 2025-03-08 125718.webp

Yeni öğrenecek arkadaşlar için ;

İndirdiğiniz lua dosyasını örn : /home/m2_svfiles/main/srv1/share/locale/germany/quest yoluna yada varsa /home/m2_svfiles/main/srv1/share/locale/germany/quest/systems/warps uzantılı klasör'ün içine atın >> quest_list'e de o uzantıyı ve dosya adını ekleyin. Bende ki örn: systems/warps/teleport_ring.lua Questi okutun ve oyundan reload q çekin. Not: oyunda hangi ışınlanma yüzüğünü kullanıyorsanız ( bende ör: 70058 ) ona göre lua dosyası içerisinde ki 70058 kodunu kendi oyununuzda kullanmak istediğiniz ışınlanma yüzüğü kodu ile değiştirin.

Elinden bu gelmiş teşekürler

buradan formda adı sayılır kişilere sesleniyorum ramazan hediyesi bekliyoruz :love:
daha çok var elimde atılabilecek ama zaman ayırmak lazım ramazan, oruç v.s zorlanıyorum :) Akım başlattım haydi ramazan hediyeleri gelsin pamuk eller cebe. :D

Geri