- Ticaret Puanı
- 0
Merhabalar MMOTUTKUNLARI sakinleri, öncelikle ramazan aynımız mubarek olsun. Çok büyük birşey olmasada kendi kullandığım ve chatgbt ile düzenlediğim ( başkası olsa ben yaptım der
) level sınırlı ve alt menülü ışınlanma questini sizlerle de paylaşmak istedim. Güle güle kullanın. Bir hayır duasını eksik etmeyelim 
Yeni öğrenecek arkadaşlar için ;
İndirdiğiniz lua dosyasını örn : /home/m2_svfiles/main/srv1/share/locale/germany/quest yoluna yada varsa /home/m2_svfiles/main/srv1/share/locale/germany/quest/systems/warps uzantılı klasör'ün içine atın >> quest_list'e de o uzantıyı ve dosya adını ekleyin. Bende ki örn: systems/warps/teleport_ring.lua Questi okutun ve oyundan reload q çekin. Not: oyunda hangi ışınlanma yüzüğünü kullanıyorsanız ( bende ör: 70058 ) ona göre lua dosyası içerisinde ki 70058 kodunu kendi oyununuzda kullanmak istediğiniz ışınlanma yüzüğü kodu ile değiştirin.

Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Yeni öğrenecek arkadaşlar için ;
İndirdiğiniz lua dosyasını örn : /home/m2_svfiles/main/srv1/share/locale/germany/quest yoluna yada varsa /home/m2_svfiles/main/srv1/share/locale/germany/quest/systems/warps uzantılı klasör'ün içine atın >> quest_list'e de o uzantıyı ve dosya adını ekleyin. Bende ki örn: systems/warps/teleport_ring.lua Questi okutun ve oyundan reload q çekin. Not: oyunda hangi ışınlanma yüzüğünü kullanıyorsanız ( bende ör: 70058 ) ona göre lua dosyası içerisinde ki 70058 kodunu kendi oyununuzda kullanmak istediğiniz ışınlanma yüzüğü kodu ile değiştirin.