Çözüldü Questler Hakkında

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

enesaydemir

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar ben files düzenleme konusunda tecrübe sahibi olmak için server açtım oyuncu filan istemiyorum tek istediğim tecrübe sahibi olmak. Bazı konularda geliştirdim kendimi ama şu quest ekleme silme quest oluşturma bunları bilmiyorum o yüzdeb skilleri p yapamadım biyolog tek tık yapamadım bu konularda hocalık edecek, yardımcı olacak biri var mı acaba

Çözüm
Sunucu izinlerinin olmadıgından dolayı make dosyayı sunucuya yüklerken yetki uyarısı veriyor bu yüzden make sistemi kurulmadı. Kişiye ./qc komutunun kullanımı detaylı anlatıldı.
Quest

Burada Questler ile ilgili bir çok sorunuzun cevabını içeren rehberler mevcut. İnceleyebilirsiniz.

Make.sh Sistemi Kurulum buradaki adımları uygulayın questler işinizi zorlaştırmayacaktır.

Görsel atarmısın

Hocam sh yazınca böyle oluyor
Mesela oyunda biyolog kaldırmak istiyorum bütün biyolog questleri siliyorum rebbot atıyorum ama hala oyunda biyolog var

Dosya Eklentileri

• 22.webp
    22.webp
    36,9 KB · Gösterim: 187
dosyayı bulamadıgını söylüyor eger dosyalar o dizinde var ise 777 iznini verin

sana attıgım konuyu incelemedin sanırım dosyaları orada paylaştım ve nasıl yapılacagınıda istersen bi incele dosyaları
Make.sh Sistemi Kurulum

Hocam make.sh sistem kurulumunda adımları uyguladım 2 görselide attım ama yine olmadı herhalde

Dosya Eklentileri

• er.webp
    er.webp
    22,5 KB · Gösterim: 191
dosyaları bulamadıgını söylüyor özelden teamwiewer bilgilerinizi atarsanız inceleyebilirim

Sunucu izinlerinin olmadıgından dolayı make dosyayı sunucuya yüklerken yetki uyarısı veriyor bu yüzden make sistemi kurulmadı. Kişiye ./qc komutunun kullanımı detaylı anlatıldı.

Çözüm
Konu başlığı içeriğe uygun olarak düzenlendi.
Questlerle ilgili sitemizde yeterince rehberler mevcut. Aklınızda takılı kalan yerlerle ilgili soru sormaktan çekinmeyin :)

Konu başlığını çözüldü işaretleyip kilitliyorum.
Yardımcı olan herkese teşekkürler :)

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri