mysql şifresini yeni değiştridim doğru olduğundan eminimşifreni sıfırla öyle dene mysql şifresi yanlış olabilir. kullanıcı adı ve şifresinden emin ol
1: db'yi yüklemek derken ?1: db yükledin mi?
2:mysql şifre sıfırla tekrar dene
3:mysql user name root mu kontrol et
db yüklüyoruz ya cd /var/db yoluna1: db'yi yüklemek derken ?
2.: şifreyi yeni sıfırladım
3: evet kontrolü sağladım ama sorun yine devam ediyor
evet yüklüdb yüklüyoruz ya cd /var/db yoluna
degiştirdim zannetttip başarılı olarak degiştirememiş olabilir misin bu sıklıkla yaşanır. winscp ye baglanıyorsun freebds yede putty ta da öyle .. ip adresinide dogru yazıyorsun kullanıcı adınıda öylesi tek şecenek şifredir. bence.
eski şifreni kullanmayı deneevet yüklü
tüm şifreleri aynı yapmıştım karışıklık olmaması içineski şifreni kullanmayı dene
user.MYD yeni bir çok fileste yok. bulamaz isen şaşırma. onun yerine mysql atta şifreyi sıfırlayıp sana verelim bizi yorma. en temizi budur.. ben suan ugraşamamda sen at yardım eden olur./var/db/mysql/mysql gel buradan user.MYD masaüstüne çıkar burada çıkan şifreyi bu siteye yaz mysql şifren görürsün hashes.com
user.MYD yeni bir çok fileste yok. bulamaz isen şaşırma. onun yerine mysql atta şifreyi sıfırlayıp sana verelim bizi yorma. en temizi budur.. ben suan ugraşamamda sen at yardım eden olur.
ilginiz için teşekkürler mysql şifresini az önce yeniden sıfırladım fakat sorun devam ediyoruser.MYD yeni bir çok fileste yok. bulamaz isen şaşırma. onun yerine mysql atta şifreyi sıfırlayıp sana verelim bizi yorma. en temizi budur.. ben suan ugraşamamda sen at yardım eden olur.
dediğim gibi konuda mysql.tar dosyanı paylaşırsan arkadaşlar kendileri de giriş yapmayı deneyip sorunun nerede olduguna dair çözüm bulmakta daha faydalı olabilir. bu şekilde çok fazla deneme yanılma yapmak gerekir yoksa çözüm uzar gider.ilginiz için teşekkürler mysql şifresini az önce yeniden sıfırladım fakat sorun devam ediyor
mysql.tar dosyasını nasıl oluşturacağımı bile bilmiyorum :d çömezliğimi mazur gör çok yeniyim henüzdediğim gibi konuda mysql.tar dosyanı paylaşırsan arkadaşlar kendileri de giriş yapmayı deneyip sorunun nerede olduguna dair çözüm bulmakta daha faydalı olabilir. bu şekilde çok fazla deneme yanılma yapmak gerekir yoksa çözüm uzar gider.
tar: no files or directories specified olarak yanıt aldımcd /var/db yoluna gel tar cvzf mysqlyedek.tar.gz mysql yaz puttyden
denedim sorun hala devam ediyorreboot attıktan sonra bağlanamamaya başladım.. internette araştırırken "localhost kullanıyorsanız ip değişir" yazmışlar. makineyi komple kapatıp yeniden açsam yahut modeme reset atsam sorun çözülebilir mi sizce ?