Yardım Putty ve Filezilla'ya bağlanabiliyorum ama navicata bağlanmıyor...

• Konuyu açan Konuyu açan gorlami
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 32
  • Gösterim Gösterim 217
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

gorlami

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
filezillaya ya da putty'ye bağlanırken sorun yaşamamama rağmen navicata bağlanırken sorun yaşadım. sorunu anlayamadım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Dosya Eklentileri

• adsosos.webp
    adsosos.webp
    37,5 KB · Gösterim: 35
degiştirdim zannetttip başarılı olarak degiştirememiş olabilir misin bu sıklıkla yaşanır. winscp ye baglanıyorsun freebds yede putty ta da öyle .. ip adresinide dogru yazıyorsun kullanıcı adınıda öylesi tek şecenek şifredir. bence. birde arkadaşında dediği gibi kullanıcı dogrulugundan eminmiyiz.

/var/db/mysql/mysql gel buradan user.MYD masaüstüne çıkar burada çıkan şifreyi bu siteye yaz mysql şifren görürsün hashes.com

/var/db/mysql/mysql gel buradan user.MYD masaüstüne çıkar burada çıkan şifreyi bu siteye yaz mysql şifren görürsün hashes.com
user.MYD yeni bir çok fileste yok. bulamaz isen şaşırma. onun yerine mysql atta şifreyi sıfırlayıp sana verelim bizi yorma. en temizi budur.. ben suan ugraşamamda sen at yardım eden olur.

user.MYD yeni bir çok fileste yok. bulamaz isen şaşırma. onun yerine mysql atta şifreyi sıfırlayıp sana verelim bizi yorma. en temizi budur.. ben suan ugraşamamda sen at yardım eden olur.
ilginiz için teşekkürler mysql şifresini az önce yeniden sıfırladım fakat sorun devam ediyor

ilginiz için teşekkürler mysql şifresini az önce yeniden sıfırladım fakat sorun devam ediyor
dediğim gibi konuda mysql.tar dosyanı paylaşırsan arkadaşlar kendileri de giriş yapmayı deneyip sorunun nerede olduguna dair çözüm bulmakta daha faydalı olabilir. bu şekilde çok fazla deneme yanılma yapmak gerekir yoksa çözüm uzar gider.

dediğim gibi konuda mysql.tar dosyanı paylaşırsan arkadaşlar kendileri de giriş yapmayı deneyip sorunun nerede olduguna dair çözüm bulmakta daha faydalı olabilir. bu şekilde çok fazla deneme yanılma yapmak gerekir yoksa çözüm uzar gider.
mysql.tar dosyasını nasıl oluşturacağımı bile bilmiyorum :d çömezliğimi mazur gör çok yeniyim henüz

reboot attıktan sonra bağlanamamaya başladım.. internette araştırırken "localhost kullanıyorsanız ip değişir" yazmışlar. makineyi komple kapatıp yeniden açsam yahut modeme reset atsam sorun çözülebilir mi sizce ?

Geri