elchikapu Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 1.033 Çözümler 21 Beğeni 1.379 Puan 1.239 Ticaret Puanı 0 4 Aralık 2023 #1 Herkese iyi kullanımlar. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Dosya Eklentileri metin2-promo-code-master.zip metin2-promo-code-master.zip 163 KB · Gösterim: 48
S Serket Üye Üye Mesaj 77 Çözümler 6 Beğeni 18 Puan 429 Ticaret Puanı 0 25 Ocak 2024 #2 @Whistle konu içeriğinde yanlış bir sistem var ve eksik gibi lütfen ilgilenirmisiniz kanıt olarak resim atıyorum
@Whistle konu içeriğinde yanlış bir sistem var ve eksik gibi lütfen ilgilenirmisiniz kanıt olarak resim atıyorum
hasanmacit UsProject / discord: hasanmacit Süper Moderatör Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 4.606 Çözümler 194 Beğeni 4.314 Puan 1.850 Ticaret Puanı 6 25 Ocak 2024 #3 Serket demiş ki: @Whistle konu içeriğinde yanlış bir sistem var ve eksik gibi lütfen ilgilenirmisiniz kanıt olarak resim atıyorum 14929 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... bi yanlış yok sistem doğru attığınız kanıtta üstteki kod bloğunun altına eklemeniz gerektiği yazıyor.
Serket demiş ki: @Whistle konu içeriğinde yanlış bir sistem var ve eksik gibi lütfen ilgilenirmisiniz kanıt olarak resim atıyorum 14929 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... bi yanlış yok sistem doğru attığınız kanıtta üstteki kod bloğunun altına eklemeniz gerektiği yazıyor.
elchikapu Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 1.033 Çözümler 21 Beğeni 1.379 Puan 1.239 Ticaret Puanı 0 25 Ocak 2024 #4 Serket demiş ki: @Whistle konu içeriğinde yanlış bir sistem var ve eksik gibi lütfen ilgilenirmisiniz kanıt olarak resim atıyorum 14929 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Alakasız görünüyor, ne demek istediğini anladım. Size zahmet o kısımı pas geçip eklemeye kaldığınız yerden devam edin, tekrardan kolay gelsin.
Serket demiş ki: @Whistle konu içeriğinde yanlış bir sistem var ve eksik gibi lütfen ilgilenirmisiniz kanıt olarak resim atıyorum 14929 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Alakasız görünüyor, ne demek istediğini anladım. Size zahmet o kısımı pas geçip eklemeye kaldığınız yerden devam edin, tekrardan kolay gelsin.
S Serket Üye Üye Mesaj 77 Çözümler 6 Beğeni 18 Puan 429 Ticaret Puanı 0 26 Ocak 2024 #5 Dr Livesey demiş ki: Alakasız görünüyor, ne demek istediğini anladım. Size zahmet o kısımı pas geçip eklemeye kaldığınız yerden devam edin, tekrardan kolay gelsin. Hepsini görmek için tıklayın... ayarladım zaten
Dr Livesey demiş ki: Alakasız görünüyor, ne demek istediğini anladım. Size zahmet o kısımı pas geçip eklemeye kaldığınız yerden devam edin, tekrardan kolay gelsin. Hepsini görmek için tıklayın... ayarladım zaten
S Serket Üye Üye Mesaj 77 Çözümler 6 Beğeni 18 Puan 429 Ticaret Puanı 0 26 Ocak 2024 #6 hasanmacit demiş ki: bi yanlış yok sistem doğru attığınız kanıtta üstteki kod bloğunun altına eklemeniz gerektiği yazıyor. Hepsini görmek için tıklayın... promo code system ve rarity system haklısın aynı
hasanmacit demiş ki: bi yanlış yok sistem doğru attığınız kanıtta üstteki kod bloğunun altına eklemeniz gerektiği yazıyor. Hepsini görmek için tıklayın... promo code system ve rarity system haklısın aynı
Rteh Üye Üye Mesaj 1 Beğeni 0 Puan 48 Ticaret Puanı 0 5 Şubat 2024 #7 Constants.cpp ve .h'de ne olduğunu bulamıyorum