Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bildirdiğiniz için teşekkür ederim. Daha önce duyurusunu yaptığımız güncellemeden sonra kaynaklanan bir sorun olup bilinenler listesindedir. Yakın zamanda düzeltileceğini düşündüğüm için müdahale etmedim. Kritik hatalara müdahale ediyorum bunun haricinde güncelleme gelmesini bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar, daha önce duyurusu yaptığımız https://www.mmotutkunlari.com/konu/planli-bakim-22-06-2024-00-00.17920/'ın ikinci ayağı tamamlanmıştır.
Sitemiz güncellenmiştir. Güncelleştirme daha çok kod tarafında değişiklikleri içerdiği için eklentilerin uyarlanması için zamana ihtiyacımız vardı.
Olmazsa olmaz kullandığımız eklentiler güncellenmiştir. Süreç içerisinde diğer eklentiler de uyarlanacaktır.
Şu aşamaya kadar uyarlananlar;
- Karanlık ve aydınlık temada kullandığımız renk paletleri yeni sisteme aktarıldı. Artık işletim sisteminde seçtiğiniz moda göre duyarlı...