- Ticaret Puanı
- 6
Geliştirici olmam şerefine daha geçen gün keşfettiğim bu fixi paylaşıyorum. Bazı insanların sır gibi sakladığı aslında çok basit bir fixtir. Pazarların yüklenmemesi aşağıdaki satırdan dolayı kaynaklanıyor.
C++:
LPSHOP pkShop = NULL;
char queryStr[1024];
snprintf(queryStr, sizeof(queryStr),
"SELECT id, owner_id, window+0,pos,count,vnum,socket0,socket1,socket2,attrtype0,attrvalue0,attrtype1,attrvalue1,attrtype2,attrvalue2,attrtype3,attrvalue3,attrtype4,attrvalue4,attrtype5,attrvalue5,attrtype6,attrvalue6,applytype0,applyvalue0,applytype1,applyvalue1,applytype2,applyvalue2,applytype3,applyvalue3,applytype4,applyvalue4,applytype5,applyvalue5,applytype6,applyvalue6,applytype7,applyvalue7"
", price, shop_id "
"FROM player.item WHERE shop_id=%u", dwShopVid);
Yukarıdaki kodda eğer filesinizde yoksa applytype0' dan itibaren son ' " ' işaretine kadar silin yani satır aşağıdaki gibi olacak.
Bu şekilde reboot sonrası pazarlar geri yüklenir ve itemler pazarda kalır itemleri tekrardan güncelleyebilirsiniz. Pazarın süresi aşağıdaki 86400 (1 gündeki saniye sayısı)' den ayarlanıyor.
Süre bitince item kaybolma işi için çok uğraştım fakat net bir sonuca varamadım. Shopu kullanmayı bıraktım çünkü shoplu bir oyun düşünmüyorum kimin oynayıp oynamayacağı pek önemli değil. Sağlıklı günler dilerim.
C++:
window+0,pos,count,vnum,socket0,socket1,socket2,attrtype0,attrvalue0,attrtype1,attrvalue1,attrtype2,attrvalue2,attrtype3,attrvalue3,attrtype4,attrvalue4,attrtype5,attrvalue5,attrtype6,attrvalue6"
Bu şekilde reboot sonrası pazarlar geri yüklenir ve itemler pazarda kalır itemleri tekrardan güncelleyebilirsiniz. Pazarın süresi aşağıdaki 86400 (1 gündeki saniye sayısı)' den ayarlanıyor.
C++:
CShopManager::instance().CreatePremiumPrivateShop(this, 30000, szSign, 86400, pTable, bItemCount);
Süre bitince item kaybolma işi için çok uğraştım fakat net bir sonuca varamadım. Shopu kullanmayı bıraktım çünkü shoplu bir oyun düşünmüyorum kimin oynayıp oynamayacağı pek önemli değil. Sağlıklı günler dilerim.