- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki server açmak için çok vakit harcayan insanlar var ve en önemli etken bana göre sunucu kalitesi. Çoğu arkadaşımız kaliteli bir firma arayışı içerisinde ve ben bu gün yaklaşık olarak 3 yıldır hizmetlerini satın aldığım Poyrazhosting firmasını sizinle paylaşacağım. Bu bir reklam değildir, firma arayan arkadaşlara önereceğim tek firmadır. Firmaları kullanım alanında belki de en çok zorlayan insanlardan biriyim. Fakat 3 yılda aynı gün içerisinde belki 5 belki 10 defa yeniden sistem kurdurttuğum oldu ama tavırlarında en ufak bir değişme bile olmadı. Dilediğiniz işletim sistemini kurup size teslim ederler. Cihazları da çok kaliteli ve piyasadaki en uygun fiyatlara sahip. Hem web hosting hem vds-vps olarak en iyi firma benim gözümde. Umarım sizler de satın alınca memnun kalırsınız. Ama aşırı ilgili ve saygılılar. Hiç sıkılmadan defalarca yardım ediyorlar. Bu hizmeti kullanırken başkalarının da faydalanmasını istediğim için paylaşımda bulunma ihtiyacı duydum. Sevgi paylaştıkça çoğalır, sevgiyle kalın.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.