[Phaselis Map Works] txt dosya isimlerini tek tıkla küçük hale getirme TXT Lowercase

Tengrist

Yardımsever Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Mesaj
1.054
Çözümler
38
Beğeni
782
Puan
1.109
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar, world editör programıyla harita oluşturanlar fark etmişlerdir bazı txt dosyalarının isimleri büyüklü küçüklü tanımlanmış bu da kimi müşterilerde/fileslarda harita eklerken sorunlara sebep olmaktadır. Bir süredir hafif de olsa c++ öğrenmeye başladım ilk paylaşımımı mmotutkunları forum üyelerine yapmak istedim, çalışmak istediğiniz diske exeyi koyup çalıştırın sonra dosya yolunu girin ilgili yoldaki tüm txt dosyaları küçük harfe döner örneğin AreaAmbianceData.txt program kullanıldıktan sonra areaambiancedata.txt olur.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
şöyle 2 tane kırmızı vermiş bunun nedeni programın çalışması bittikten sonra sizi internet siteme yönlendirir, google'layıp bakabilirsiniz bir zararı var mı diye. Katiyen virüslü değildir.

Kullanımı:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Txt dosyaları küçük hale geldi:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
 

Dosya Eklentileri

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler source kodu paylaşmayı düşünüyor musun?
 
Paylaşım için teşekkürler source kodu paylaşmayı düşünüyor musun?
kardom hala geliştirdiğim için ve bu temelden yola çıkıp gui yapmayı adam akıllı öğrenip pcden direkt seçip ilgili tüm klasör ve dosya tiplerini(seçilebilecek halde) kapsayıcı bir program yapıp github'a atma fikrim var
 
Uyarı: Bu konu açıldığından bu yana baya zaman geçmiş.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.
Geri
Üst