Yardım Phase Game does not handle this header (header: 47, last: 4, 47)

• Konuyu açan Konuyu açan TheElk
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 116
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

TheElk

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba, serverime [C++] Custom Align System buradaki sistemi ekledim ancak "Phase Game does not handle this header (header: 47, last: 4, 47)" hatası alıyorum ve oyundayken birkaç saniye sonra oyun kapanıyor. Nasıl çözebilirim?

Clientta da game'de de aynı paketi kullandım. Sayıyı değiştirmeyi denedim 186 yaptım bu sefer bu paket hata veriyor :(

bşka bi çar da denedinizmi
Denedim sonuç aynı maalesef. Title değiştirdikten sonra bu hata çıkıyor ancak değiştirmesem bile oyun birkaç saniye sonra kendi kendine kapanıyor bu erroru görmüyorum yine de bu hatadan kaynaklıdır değil mi? bu sistemi ekledikten sonra oyundan atmaya başladı çünkü. Eski haline alıp deneyemedim henüz ancak eski hali VDS'te kurulu bir sorun yaşamıyorum orada. Bu sisteme ihtiyacım var o yüzden sorunu çözmem lazım ancak şu anlık bir ilerleme kaydedemedim :(
1739303964034.webp

Denedim sonuç aynı maalesef. Title değiştirdikten sonra bu hata çıkıyor ancak değiştirmesem bile oyun birkaç saniye sonra kendi kendine kapanıyor bu erroru görmüyorum yine de bu hatadan kaynaklıdır değil mi? bu sistemi ekledikten sonra oyundan atmaya başladı çünkü. Eski haline alıp deneyemedim henüz ancak eski hali VDS'te kurulu bir sorun yaşamıyorum orada. Bu sisteme ihtiyacım var o yüzden sorunu çözmem lazım ancak şu anlık bir ilerleme kaydedemedim :(21751 eklentisini görüntüle
Şöyle bi fikir vereym
o sistemin daha iyi ve bi fileste ekli olarak söyliym sana
git sök kur bişi olursa soru cevaba konu aç yardımcı olalım.

bende peşindeyim o sistemin

Geri