- Ticaret Puanı
- 0
The pet does not appear in the table. Can you call him first?Yumurtadan peti çıkarıyorum level 1 (3) yazıyor 3 skill anlamında ama ekte bıraktığım tablodaki gibi skill yerleri kapalı oluyor bunun çözümü nedir acaba ve nereden yapılır?
Aslında ardaşın dediği doğru orda yazan 3 petin 3 skil olduğunu gösteriyor hangi pet sistemi bilmiyorum ama officialde de böyle petin tipi tooltip olarak gözükmez sadece pet belirleme küresi ile öğrenebilirsin petin tipini3 yazdığı beceri değil pet tipi. 1 den 8 e kadar pet tipi var. senin pet tipin 3 manasında. beceri ile alakası yok yani.
pet tipi derken razador nemere peti gibi düşünme.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
burada
Temel Pet Değerleri ve Pet Tipleri
başlığının altında yazıyor demek istediğim.
öyleymiş harbiden ben genç yazısını görünce öyle sandımAslında ardaşın dediği doğru orda yazan 3 petin 3 skil olduğunu gösteriyor hangi pet sistemi bilmiyorum ama officialde de böyle petin tipi tooltip olarak gözükmez sadece pet belirleme küresi ile öğrenebilirsin petin tipini
Petin skilleri petin seviyesini yükseltince açılmıyor mu ? 9 lvlda zaten kitap okutamaz, kahraman yaptıktan sonra skilleri açılıyor ve kitap okutabiliyorsun.Aslında ardaşın dediği doğru orda yazan 3 petin 3 skil olduğunu gösteriyor hangi pet sistemi bilmiyorum ama officialde de böyle petin tipi tooltip olarak gözükmez sadece pet belirleme küresi ile öğrenebilirsin petin tipini
skill kutuları petle birlikte rastgele geliyor şansa bağlı. pvp sunuculardaki dandik pet sisteminde level atladıkça açılıyor sadece.Petin skilleri petin seviyesini yükseltince açılmıyor mu ? 9 lvlda zaten kitap okutamaz, kahraman yaptıktan sonra skilleri açılıyor ve kitap okutabiliyorsun.
kasınca artık belli olucakskill kutuları petle birlikte rastgele geliyor şansa bağlı. pvp sunuculardaki dandik pet sisteminde level atladıkça açılıyor sadece.
@Tengrist map işleriyle uğraşıyor onunla iletişime geçebilirsin.kasınca artık belli olucaken sona bıraktım malesef o işi çünkü çözmem gereken bir kaç hata var ve ekstra olarak map ekletmem gerekli map işleri ile uğraşan tanıdıklarınız var mı acaba?
tamam sorun değil arkadaşa yazdım bakalım elinde var mıdır istediğim mapler acaba@Tengrist map işleriyle uğraşıyor onunla iletişime geçebilirsin.
kastıkça da level alabilir ama o pet sistemi farklı onun için bişey diyemem ben bildiğim pet sistemi üzerinden yorum yaptım.
skill kutuları petle birlikte rastgele geliyor şansa bağlı. pvp sunuculardaki dandik pet sisteminde level atladıkça açılıyor sadece.
kahramanlıkla alakası yok skillerin açılması şansa bağlı tamamenLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.sisteminde kahraman olunca skill açılıyor. gui ona benzediği için sorun o olabilir.