Yardım Pet Sistemi HK.

• Konuyu açan Konuyu açan Lumia
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 16
  • Gösterim Gösterim 131
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Lumia

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Yumurtadan peti çıkarıyorum level 1 (3) yazıyor 3 skill anlamında ama ekte bıraktığım tablodaki gibi skill yerleri kapalı oluyor bunun çözümü nedir acaba ve nereden yapılır?

Dosya Eklentileri

• pet.webp
    pet.webp
    32,3 KB · Gösterim: 45
Ui.py yaptığın eklemeleri kontrol et mini infotmationda da skiller kapalimi gözüküyor birde lwl kasıp dene sonradan açılıyor olabilir slotlar hangi pet sistemi ?

It is possible that the information is fake and does not contain any skills. Try raising the pet level to level 82 and see if the skills will appear or not.

3 yazdığı beceri değil pet tipi. 1 den 8 e kadar pet tipi var. senin pet tipin 3 manasında. beceri ile alakası yok yani.

pet tipi derken razador nemere peti gibi düşünme.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

burada

Temel Pet Değerleri ve Pet Tipleri​

başlığının altında yazıyor demek istediğim.

3 yazdığı beceri değil pet tipi. 1 den 8 e kadar pet tipi var. senin pet tipin 3 manasında. beceri ile alakası yok yani.

pet tipi derken razador nemere peti gibi düşünme.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

burada

Temel Pet Değerleri ve Pet Tipleri​

başlığının altında yazıyor demek istediğim.
Aslında ardaşın dediği doğru orda yazan 3 petin 3 skil olduğunu gösteriyor hangi pet sistemi bilmiyorum ama officialde de böyle petin tipi tooltip olarak gözükmez sadece pet belirleme küresi ile öğrenebilirsin petin tipini

Aslında ardaşın dediği doğru orda yazan 3 petin 3 skil olduğunu gösteriyor hangi pet sistemi bilmiyorum ama officialde de böyle petin tipi tooltip olarak gözükmez sadece pet belirleme küresi ile öğrenebilirsin petin tipini
öyleymiş harbiden ben genç yazısını görünce öyle sandım

Petin skilleri petin seviyesini yükseltince açılmıyor mu ? 9 lvlda zaten kitap okutamaz, kahraman yaptıktan sonra skilleri açılıyor ve kitap okutabiliyorsun.

Petin skilleri petin seviyesini yükseltince açılmıyor mu ? 9 lvlda zaten kitap okutamaz, kahraman yaptıktan sonra skilleri açılıyor ve kitap okutabiliyorsun.
skill kutuları petle birlikte rastgele geliyor şansa bağlı. pvp sunuculardaki dandik pet sisteminde level atladıkça açılıyor sadece.

skill kutuları petle birlikte rastgele geliyor şansa bağlı. pvp sunuculardaki dandik pet sisteminde level atladıkça açılıyor sadece.
kasınca artık belli olucak :) en sona bıraktım malesef o işi çünkü çözmem gereken bir kaç hata var ve ekstra olarak map ekletmem gerekli map işleri ile uğraşan tanıdıklarınız var mı acaba?

kasınca artık belli olucak :) en sona bıraktım malesef o işi çünkü çözmem gereken bir kaç hata var ve ekstra olarak map ekletmem gerekli map işleri ile uğraşan tanıdıklarınız var mı acaba?
@Tengrist map işleriyle uğraşıyor onunla iletişime geçebilirsin.

kastıkça da level alabilir ama o pet sistemi farklı onun için bişey diyemem ben bildiğim pet sistemi üzerinden yorum yaptım.

Geri