murobbs Üye Üye Mesaj 143 Beğeni 65 Puan 446 Ticaret Puanı 0 3 Temmuz 2019 #1 Oyun videosu çekerken bilgisayarım kasmıyor ama video videoyu izlemeye başlıyınca videoda sanli sadece 3 resimi arka arkaya koymuşum gibi oluyor. Progam OBS galiba Video Yayın formunun ilk konusu
Oyun videosu çekerken bilgisayarım kasmıyor ama video videoyu izlemeye başlıyınca videoda sanli sadece 3 resimi arka arkaya koymuşum gibi oluyor. Progam OBS galiba Video Yayın formunun ilk konusu
Whistle Ruhsuz :/ Kurucu Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 11.943 Çözümler 567 Beğeni 13.660 Puan 5.915 Ticaret Puanı 2 3 Temmuz 2019 #2 OBS ile bende verimli videolar çekemedim. Daha sonra Action! diye bi yazılımı kullandım ve şuan memnunum. Denemenizi tavsiye ederim.
OBS ile bende verimli videolar çekemedim. Daha sonra Action! diye bi yazılımı kullandım ve şuan memnunum. Denemenizi tavsiye ederim.
murobbs Üye Üye Mesaj 143 Beğeni 65 Puan 446 Ticaret Puanı 0 3 Temmuz 2019 #3 Whistle demiş ki: OBS ile bende verimli videolar çekemedim. Daha sonra Action! diye bi yazılımı kullandım ve şuan memnunum. Denemenizi tavsiye ederim. Hepsini görmek için tıklayın... Deniycem.
Whistle demiş ki: OBS ile bende verimli videolar çekemedim. Daha sonra Action! diye bi yazılımı kullandım ve şuan memnunum. Denemenizi tavsiye ederim. Hepsini görmek için tıklayın... Deniycem.
WILDGUARD Gerçekleri Paylaşmaya Ne Dersin? Yönetici Grafiker Mesaj 1.910 Çözümler 6 Beğeni 656 Puan 1.999 Ticaret Puanı 0 3 Temmuz 2019 #4 murobbs demiş ki: Oyun videosu çekerken bilgisayarım kasmıyor ama video videoyu izlemeye başlıyınca videoda sanli sadece 3 resimi arka arkaya koymuşum gibi oluyor. Progam OBS galiba Video Yayın formunun ilk konusu Hepsini görmek için tıklayın... Action programını bende kullanıyorum, en verimli program diyebilirim. Bazen dediğin olay ekran kartının güncel olmayışından da olabiliyor.
murobbs demiş ki: Oyun videosu çekerken bilgisayarım kasmıyor ama video videoyu izlemeye başlıyınca videoda sanli sadece 3 resimi arka arkaya koymuşum gibi oluyor. Progam OBS galiba Video Yayın formunun ilk konusu Hepsini görmek için tıklayın... Action programını bende kullanıyorum, en verimli program diyebilirim. Bazen dediğin olay ekran kartının güncel olmayışından da olabiliyor.