Teşekkürler, orayı yapmadım itemleri 3 lü sıra değil tekli yapıp scroll eklesem mi diye kararsız kaldımalttaki 1/2 sayfa yeri dışında çok güzel olmuş.
guinin yüksekliğini biraz arttırıp içinde durmasını sağlayıp okun rengini guideki kırmızımsı ton 1/2 yazan yerdeki 1 numarasını da kırmızımsı tonda yazdırırsanız bence sorun çözülürTeşekkürler, orayı yapmadım itemleri 3 lü sıra değil tekli yapıp scroll eklesem mi diye kararsız kaldım
Herkes sevdi bi sen sevemedin be gülümTeşekkürler yorumlar için, satın alırken ekranda çıkan popup penceresinede gui giydirip paylaşırım büyük ihtimal ben sevemedim
Eski tip bir sunucu yapıyorum tasarımı hoşuma gitti kullanabileceğim tarzda bir tasarım olmuşTeşekkürler yorumlar için, satın alırken ekranda çıkan popup penceresinede gui giydirip paylaşırım büyük ihtimal ben sevemedim
Tamamladıktan sonra büyük ihtimal paylaşırım, beklemek istemiyorsanız 2 gün falan sürdü uğraşırım derseniz eğer.Eski tip bir sunucu yapıyorum tasarımı hoşuma gitti kullanabileceğim tarzda bir tasarım olmuş
Evet görmüştüm sizinkinide, aynı tasarım farklı butonlar.Ben de şöyle bir şey yapmıştım başka bir sistem üstüne, gayet başarılı olmuş sizinki de.
22397 eklentisini görüntüle
teşekkürler10 numara 5 yıldız olmuş kendi sunucuma bunu yapabilirim