Çözüldü oyun core ve packet hatası

• Konuyu açan Konuyu açan akarca
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 118
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

akarca

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
selamun aleykum fıles kurulumu yapıldı benım bılgısayarımda yanlız ılk teslımatımda chlerden yana proglemım yoktu yanlız sunucuya ıletısım konusunda cok zorluk cektıgım ıcın yardımcı olmuyorlar bana bende anlamadıgım ıcın arastırma yapa yapa ılerlıyorum oyun core hatası ve packker hatası verıyor fılesım ne yapmam lazım ne etmem lazım chler suan kapalı hıc bır sekılde mudahele yapamıyorum anlamadıgım ıcın wıdeolarda ızlıyorum kafam almıyor anladıgım kadarıyla yazılımsa bu nedenle bılgı verırmısınız veya yardımcı olursanız sımdıden allah razı olsun herkezden teşekurler

Çözüm
syserr felan yok mu reisim
Eldem07 abim basarılı bir sekilde cözdü sorun giderilmistir rabbim onun gonlune gore versin zaman ayırdı sunucunun yaptıgı butun hataları duzeltti temiz kurulum yaptı herkesin bu abimizle calısmasını tavsiye ederim boyle insanlar kolay kolau bulunmaz asla gercekten dürüst isinin ehli ben razı kaldım rabbimden onda razı kalsın cok tesekur ederim ilgi ve sadakatınden oturu sanatkardır gercekten helal bogazdan kimse bu insanı kaybetmek istemez emin olun..
hocam var ben anlamıyorum calıstıgım sunucu ılgılenmıyor kendı sorunları yuzunde sorunu anlatıyorsun 2 ay sonra cevap verıyorlar

syserr felan yok mu reisim
Eldem07 abim basarılı bir sekilde cözdü sorun giderilmistir rabbim onun gonlune gore versin zaman ayırdı sunucunun yaptıgı butun hataları duzeltti temiz kurulum yaptı herkesin bu abimizle calısmasını tavsiye ederim boyle insanlar kolay kolau bulunmaz asla gercekten dürüst isinin ehli ben razı kaldım rabbimden onda razı kalsın cok tesekur ederim ilgi ve sadakatınden oturu sanatkardır gercekten helal bogazdan kimse bu insanı kaybetmek istemez emin olun..

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.