Çözüldü Oto Av Sistemini Iteme Bağlamak

• Konuyu açan Konuyu açan allien
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 405
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

allien

*__*
MT Üye
Ticaret Puanı
0
merhabalar, filesime eklediğim otomatik av sistemini şuan kısayol ile açabiliyorum, fakat bunu x itemine bağlamak istiyorum yani item kullanılınca ekranın açılmasını istiyorum. konu hakkında fikri olan var mı? teşekkürler..

Çözüm
Char_item üzerinden hangi eşyaya ekliceksen önce itemin type bul. Ardından o type içerisine item vnum'a ait case bloğu ekle.
Sonra o case içerisinde örnek şu komutu kullan.
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
ChatPacket(CHAT_TYPE_COMMAND, "acarmisincanimotoavi");

Ardından game.py içerisinde __ServerCommand_Build kısmına

"acarmisincanimotoavi" : self.__Auto_hunting_open,

__Auto_hunting_open bu kısım senin çektirmek istediğin yer olucak yani kaba taslak anlattım ama örnek istiyorsan
OpenPrivateShop
bunu aratıp mantığını anlarsın.
Char_item üzerinden hangi eşyaya ekliceksen önce itemin type bul. Ardından o type içerisine item vnum'a ait case bloğu ekle.
C++:
Genişlet Daralt Kopyala

__Auto_hunting_open bu kısım senin çektirmek istediğin yer olucak yani kaba taslak anlattım ama örnek istiyorsan
OpenPrivateShop

Çözüm
C++:
Genişlet Daralt Kopyala

OpenPrivateShop
dediğiniz şekilde yaptım çalışıyor teşekkürler, yalnız bunun örneğin iteme sağ tıklayınca açılmasını istiyorum şuan kısayol tuşu olarak ekledim herkes ekranı açabiliyor fakat iteme sahip olmayan başlat dediğinde kullanamıyor.

Son düzenleme:
C++:
Genişlet Daralt Kopyala

OpenPrivateShop
merhaba, char_item içerisinden baktım fakat iteme ait herhangi bir şey bulamadım sadece python tarafında böyle bir kontrol var. benim istediğim şey ise iteme sağ tıklandığında ekranın açılması şuan "u" butonu ile açılıyor.

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
    def OnUpdate(self):
        if app.GetTime() > self.lastUpdate:
            if self.is_on == 1:
                if player.GetItemCountByVnum(17578) == 0 and player.GetItemCountByVnum(17579) == 0 == 0 and player.GetItemCountByVnum(17580) == 0 == 0 and player.GetItemCountByVnum(17581) == 0:
                    chat.AppendChat(1, "<Otomatik av> bu işlemi yapabilmek için otomatik av nesnesine sahip olman gerekiyor.")
                    constInfo.AUTOPASSIVE_NEW = 0

self.Close()
                else:
                    if constInfo.AUTO_HUNT_REBORN_IS_DEAD == 0:
                        if app.GetTime() > constInfo.NewAutoHuntRebornT:
                            player.UpdateAutoHunt()

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
    case ITEM_QUEST:
        if (GetArena() != NULL || IsObserverMode() == true)
        {
            if (item->GetVnum() == 50051 || item->GetVnum() == 50052 || item->GetVnum() == 50053)
            {
                ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("´ë·Ã Áß¿¡´Â ÀÌ¿ëÇÒ ¼ö ¾ø´Â ¹°Ç°ÀÔ´Ï´Ù."));
                return false;
            }
        }

if (item->GetVnum() == 17578 || item->GetVnum() == 17579 || item->GetVnum() == 17580)
        {
            return true;
        }
        break;

ilgili case bloğunu buldum şu şekilde bi ekleme yaptım şuan sorunsuz şekilde çalışıyor konu çözüldü fikir için teşekkür ederim..

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri