Yardım Ofline Shop İtem İle Açma

• Konuyu açan Konuyu açan sharap
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 134
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

sharap

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba Arkadaşlar serverimde bulunan ofline shopu 50200 gibi bir iteme sağ tık yapınca açılmasını istiyorum Sourcede nasıl bir düzenleme yapmalıyım ?

Merhaba Arkadaşlar serverimde bulunan ofline shopu 50200 gibi bir iteme sağ tık yapınca açılmasını istiyorum Sourcede nasıl bir düzenleme yapmalıyım ?
__OpenPrivateShop Olan kısmı kendi shopunun fonksiyonu ile değiştirirsen bence istediğine ulaşırsın.
daha önce denemedim sadece bir fikir.

char_item.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
            case 50200:
                if (g_bEnableBootaryCheck)
                {
                    if (IS_BOTARYABLE_ZONE(GetMapIndex()) == true)
                    {
                        __OpenPrivateShop();
                    }
                    else
                    {
                        ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("개인 상점을 열 수 없는 지역입니다"));
                    }
                }
                else
                {
                    __OpenPrivateShop();
                }
                break;

__OpenPrivateShop Olan kısmı kendi shopunun fonksiyonu ile değiştirirsen bence istediğine ulaşırsın.
daha önce denemedim sadece bir fikir.

char_item.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
            case 50200:
                if (g_bEnableBootaryCheck)
                {
                    if (IS_BOTARYABLE_ZONE(GetMapIndex()) == true)
                    {
                        __OpenPrivateShop();
                    }
                    else
                    {
                        ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("개인 상점을 열 수 없는 지역입니다"));
                    }
                }
                else
                {
                    __OpenPrivateShop();
                }
                break;
Denedim ama olmadı birde yanlış fonksiyon kullanmış olabilirmiyim Doğru fonksiyonu nereden bulabilirim?

Char.h:
Genişlet Daralt Kopyala
#ifdef __ENABLE_NEW_OFFLINESHOP__
public:
    offlineshop::CShop* GetOfflineShop()  const { return m_pkOfflineShop; }
    void                    SetOfflineShop(offlineshop::CShop* pkShop) { m_pkOfflineShop = pkShop; }

offlineshop::CShop* GetOfflineShopGuest()  const { return m_pkOfflineShopGuest; }
    void                    SetOfflineShopGuest(offlineshop::CShop* pkShop) { m_pkOfflineShopGuest = pkShop; }

offlineshop::CShopSafebox*
        GetShopSafebox()  const { return m_pkShopSafebox; }
    void                    SetShopSafebox(offlineshop::CShopSafebox* pk);

void                    SetAuction(offlineshop::CAuction* pk) { m_pkAuction = pk; }
    void                    SetAuctionGuest(offlineshop::CAuction* pk) { m_pkAuctionGuest = pk; }

offlineshop::CAuction* GetAuction() const { return m_pkAuction; }
    offlineshop::CAuction* GetAuctionGuest() const { return m_pkAuctionGuest; }

//offlineshop-updated 05/08/19
    void                    SetLookingOfflineshopOfferList(bool is) { m_bIsLookingOfflineshopOfferList = is; }
    bool                    IsLookingOfflineshopOfferList() const { return m_bIsLookingOfflineshopOfferList; }

// patch with warp check
    int                        GetOfflineShopUseTime() const { return m_iOfflineShopUseTime; }
    void                    SetOfflineShopUseTime() { m_iOfflineShopUseTime = thecore_pulse(); }

private:
    offlineshop::CShop* m_pkOfflineShop;
    offlineshop::CShop* m_pkOfflineShopGuest;
    offlineshop::CShopSafebox* m_pkShopSafebox;
    offlineshop::CAuction* m_pkAuction;
    offlineshop::CAuction* m_pkAuctionGuest;

// patch with warp check
    int        m_iOfflineShopUseTime = 0;

//offlineshop-updated 05/08/19
    bool    m_bIsLookingOfflineshopOfferList;
#endif

Acaba hangisi :D

Arkadaşın paylaştığı kod yanlış hatırlamıyorsam o fonksiyon adı çağrısıyla game.py ye command gidiyor orada bir input diyalog açılııyor shop ismi yazıp uiShopBuilder e yazılan isim ile birlikte Open oluyor orada itemleri yerleştiriyorsun vs vs.

Şimdi sen char.h gönderdin bana kodlar ikarus gibi geldi ondan da action felan vardı.
Şimdi sana mantığı anlatıyorum.

Örneğin sen pazarı ilk kurmak için hangi tuşla veya butonla yapıyorsan örneğin F5 tuşu ile diyelim game.py F5 tuşunda

self.interface.OpenOfflineShop()

var diyelim.

Sen iteme tıkladığında bunu char_item.cpp den yaparsın ve game.py ye bir command gönderirsin bunu CommandList miydi tam hatırlamıyorum oraya ekleyeceksin sonra işlev ismine verdiğin şekilde

Örneğin

def ItemileShopAc(self):
if self.interface:

Yani demek istediğim butona veya tuşa atadığın işlev ismini iteme tıkladığında gönderdiğin command ile aynı şekilde orada çağıracaksın.

Arkadaşın paylaştığı kod yanlış hatırlamıyorsam o fonksiyon adı çağrısıyla game.py ye command gidiyor orada bir input diyalog açılııyor shop ismi yazıp uiShopBuilder e yazılan isim ile birlikte Open oluyor orada itemleri yerleştiriyorsun vs vs.

Şimdi sen char.h gönderdin bana kodlar ikarus gibi geldi ondan da action felan vardı.
Şimdi sana mantığı anlatıyorum.

Örneğin sen pazarı ilk kurmak için hangi tuşla veya butonla yapıyorsan örneğin F5 tuşu ile diyelim game.py F5 tuşunda

var diyelim.

Sen iteme tıkladığında bunu char_item.cpp den yaparsın ve game.py ye bir command gönderirsin bunu CommandList miydi tam hatırlamıyorum oraya ekleyeceksin sonra işlev ismine verdiğin şekilde

Örneğin

def ItemileShopAc(self):
if self.interface:

Yani demek istediğim butona veya tuşa atadığın işlev ismini iteme tıkladığında gönderdiğin command ile aynı şekilde orada çağıracaksın.
Hocam çok teşekkür ederim anlattıklarınızı %50 %50 anladım diyebilirim daha detaylı yardımcı olabilirmissiniz?

Hocam çok teşekkür ederim anlattıklarınızı %50 %50 anladım diyebilirim daha detaylı yardımcı olabilirmissiniz?
Kanka shop kurarken hangi tuş veya buton ile açıyorsan örneğin Y tuşuna bastın pazar kurma guisi açıldı diyelim. O işlev isminin içindekileri alacaksın iteme tıkladığında Python’a gönderdiğin command işlev isminin içine ekleyeceksin. Birazdan örnek kod veririm

Kanka shop kurarken hangi tuş veya buton ile açıyorsan örneğin Y tuşuna bastın pazar kurma guisi açıldı diyelim. O işlev isminin içindekileri alacaksın iteme tıkladığında Python’a gönderdiğin command işlev isminin içine ekleyeceksin. Birazdan örnek kod veririm
Valla Güzel Olur Bu arada Şuan F7 Tuşunda Shop.

Geri