P port5264 Üye Üye Mesaj 38 Beğeni 5 Puan 46 Ticaret Puanı 0 16 Nisan 2020 #1 Benim dosyalarımda offlineshop için bazı .py uzantılı dosyalar var ben bunları nasıl aktifleştirebilirim ? Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Benim dosyalarımda offlineshop için bazı .py uzantılı dosyalar var ben bunları nasıl aktifleştirebilirim ? Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
P port5264 Üye Üye Mesaj 38 Beğeni 5 Puan 46 Ticaret Puanı 0 16 Nisan 2020 #2 +++++++ Upvote 0 Downvote
MEKA Discord: mekaprojects Süper Moderatör Grafiker Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 2.854 Çözümler 299 Beğeni 2.137 Puan 1.850 Ticaret Puanı 2 16 Nisan 2020 #3 aktifleştirebilirim derken tam olarak ne kastediyorsunuz Upvote 0 Downvote
P port5264 Üye Üye Mesaj 38 Beğeni 5 Puan 46 Ticaret Puanı 0 17 Nisan 2020 #4 Trashy demiş ki: aktifleştirebilirim derken tam olarak ne kastediyorsunuz Hepsini görmek için tıklayın... Dosyalar duruyor ama oyunda gözükmüyo aktif değil Upvote 0 Downvote
Trashy demiş ki: aktifleştirebilirim derken tam olarak ne kastediyorsunuz Hepsini görmek için tıklayın... Dosyalar duruyor ama oyunda gözükmüyo aktif değil
MEKA Discord: mekaprojects Süper Moderatör Grafiker Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 2.854 Çözümler 299 Beğeni 2.137 Puan 1.850 Ticaret Puanı 2 17 Nisan 2020 #5 Siz mi eklediniz yoksa filesinizde offlineshop var mıydı ? chate /open_off yazarmısınız Upvote 0 Downvote
P port5264 Üye Üye Mesaj 38 Beğeni 5 Puan 46 Ticaret Puanı 0 17 Nisan 2020 #6 Trashy demiş ki: Siz mi eklediniz yoksa filesinizde offlineshop var mıydı ? chate /open_off yazarmısınız Hepsini görmek için tıklayın... var dı ben de eklemek istiyodum filesimde görünce heyecanlandım nasıl etkinleştireceğimi bilmiyorum tam anlamadım dediğinizi hangi chate ? Upvote 0 Downvote
Trashy demiş ki: Siz mi eklediniz yoksa filesinizde offlineshop var mıydı ? chate /open_off yazarmısınız Hepsini görmek için tıklayın... var dı ben de eklemek istiyodum filesimde görünce heyecanlandım nasıl etkinleştireceğimi bilmiyorum tam anlamadım dediğinizi hangi chate ?
MEKA Discord: mekaprojects Süper Moderatör Grafiker Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 2.854 Çözümler 299 Beğeni 2.137 Puan 1.850 Ticaret Puanı 2 17 Nisan 2020 #7 komutlarınızı girdiginiz chat /i ile item felan alıyosunuz oraya /open_off yazın pencere açılacak mı Upvote 0 Downvote
P port5264 Üye Üye Mesaj 38 Beğeni 5 Puan 46 Ticaret Puanı 0 17 Nisan 2020 #8 Trashy demiş ki: komutlarınızı girdiginiz chat /i ile item felan alıyosunuz oraya /open_off yazın pencere açılacak mı Hepsini görmek için tıklayın... bu düzenleme mevcut değil diyor Upvote 0 Downvote
Trashy demiş ki: komutlarınızı girdiginiz chat /i ile item felan alıyosunuz oraya /open_off yazın pencere açılacak mı Hepsini görmek için tıklayın... bu düzenleme mevcut değil diyor
MEKA Discord: mekaprojects Süper Moderatör Grafiker Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 2.854 Çözümler 299 Beğeni 2.137 Puan 1.850 Ticaret Puanı 2 17 Nisan 2020 #9 Game src dosyalarınıza girin orda offlineshop ile ilgili .cpp dosyaları mevcut mu kontrol edin eger yok ise serverinizde offlineshop ekli degildir. Upvote 0 Downvote
Game src dosyalarınıza girin orda offlineshop ile ilgili .cpp dosyaları mevcut mu kontrol edin eger yok ise serverinizde offlineshop ekli degildir.
P port5264 Üye Üye Mesaj 38 Beğeni 5 Puan 46 Ticaret Puanı 0 17 Nisan 2020 #10 Trashy demiş ki: Game src dosyalarınıza girin orda offlineshop ile ilgili .cpp dosyaları mevcut mu kontrol edin eger yok ise serverinizde offlineshop ekli degildir. Hepsini görmek için tıklayın... yok dosyalar mevcut değil ben packimde bu dosyaların olmasına şaşırdım 5 gündür offline shop nasıl yapıcam diye uğraşıyorum Upvote 0 Downvote
Trashy demiş ki: Game src dosyalarınıza girin orda offlineshop ile ilgili .cpp dosyaları mevcut mu kontrol edin eger yok ise serverinizde offlineshop ekli degildir. Hepsini görmek için tıklayın... yok dosyalar mevcut değil ben packimde bu dosyaların olmasına şaşırdım 5 gündür offline shop nasıl yapıcam diye uğraşıyorum