Official binekler (2 günümü aldı)

• Konuyu açan Konuyu açan enes turan
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 109

enes turan

Yardımsever Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar

alt yapı olarak geliştirdiğim filese Costume_mount sistemini ekledim ve güncel bineklerin hepsi neden olmasın dedim :)

ilk olarak alt yapıdaki tüm binekleri mühürleri sildim protolardan daha sonra dev'de paylaşılan unpacktan dosyaları tek tek sökmeye başladım

protoreader ve ItemCSVReader uymadığı için direk protoda alamadım mecburen tüm binekleri tek tek (71 adet) sökmek zorunda kaldım baya uğraştırıcı bir işmiş ama değdi bir iki görsel bırakıyorum binekler baya iyi :)

0803_215335.webp

0803_215421.webp

0803_220300.webp

0803_220321.webp

0803_220333.webp

Merhabalar

alt yapı olarak geliştirdiğim filese Costume_mount sistemini ekledim ve güncel bineklerin hepsi neden olmasın dedim :)

ilk olarak alt yapıdaki tüm binekleri mühürleri sildim protolardan daha sonra dev'de paylaşılan unpacktan dosyaları tek tek sökmeye başladım

protoreader ve ItemCSVReader uymadığı için direk protoda alamadım mecburen tüm binekleri tek tek (71 adet) sökmek zorunda kaldım baya uğraştırıcı bir işmiş ama değdi bir iki görsel bırakıyorum binekler baya iyi :)

18125 eklentisini görüntüle

18126 eklentisini görüntüle

18127 eklentisini görüntüle

18128 eklentisini görüntüle
18129 eklentisini görüntüle
ben o kadar çok uğraşmamıştım ama tüm binekleri kostümleri ekleyince baya iyi hissediyorsun o konuda hem fikiriz :D hayırlı olsun

Geri