- Ticaret Puanı
- 0
Merhabalar , 2 yıldır üzerinde tek başıma üzerinde geliştirmeye çalıştığım server filesimi satışa çıkartıyorum ; satışa çıkarma sebebim maddi sıkıntılarım.
Test etmek isteyenler gelebilir(Gün içerisinde otopackler yüklenecektir.) Benimle telefonda görüşmek isteyenler 0546 697 74 14 arayabilirler müsaitim.Yüz yüze görüşme sağlanabilir, daha sağlıklı olur.
Tüm dosyalar Fiyat ( Src-Game -Mysql-Site-Nesne Market-Destek Sistemi-Admin Panel-Forum-Forum Admin panel); 1500
Ayriyeten içerisinden sadece şehir görünümü , zodyak ,hidra vb. gibi satışarınıda yapabilirim. Sorunsuz olduğundan %100 eminim gelip test edebilirler.
Ek olarak yanında Setup kurulumu , Otopack kurulumu ve Metin2Panel' web site panel verilecek. (Sınırsız Lisanslı)
1-120 Level yapısı (Değiştirilebilir)
Yeni şehir görünümü 3d (1 ve 2. köyler)
TR-Tipi Emek server- (Farmlık yapılabilir)
Offical Simya(Mitsi)
Offical Otomatik av sistemi
Offical Pet sistemi
Birebir TR item protosu , tüm itemler mevcut.
Offical zodyak
Offical Hidra
Offical nemere , razadör , Catacomb,Şeytan Kulesi , Mavi Ejderha
Eksik olan sistemler ; (Offline shop , Ticaret camı,Posta Kutusu sistemi)-Ücretli eklenebilir.
Piyasadaki tüm buglar fixli
Aklıma gelenler bunlar , ben direkt buraya resimleri bırakıyım , ciddi alıcılar zaten benimle iletişim kuracaktır. Esenlikler.
Test etmek isteyenler gelebilir(Gün içerisinde otopackler yüklenecektir.) Benimle telefonda görüşmek isteyenler 0546 697 74 14 arayabilirler müsaitim.Yüz yüze görüşme sağlanabilir, daha sağlıklı olur.
Tüm dosyalar Fiyat ( Src-Game -Mysql-Site-Nesne Market-Destek Sistemi-Admin Panel-Forum-Forum Admin panel); 1500
Ayriyeten içerisinden sadece şehir görünümü , zodyak ,hidra vb. gibi satışarınıda yapabilirim. Sorunsuz olduğundan %100 eminim gelip test edebilirler.
Ek olarak yanında Setup kurulumu , Otopack kurulumu ve Metin2Panel' web site panel verilecek. (Sınırsız Lisanslı)
1-120 Level yapısı (Değiştirilebilir)
Yeni şehir görünümü 3d (1 ve 2. köyler)
TR-Tipi Emek server- (Farmlık yapılabilir)
Offical Simya(Mitsi)
Offical Otomatik av sistemi
Offical Pet sistemi
Birebir TR item protosu , tüm itemler mevcut.
Offical zodyak
Offical Hidra
Offical nemere , razadör , Catacomb,Şeytan Kulesi , Mavi Ejderha
Eksik olan sistemler ; (Offline shop , Ticaret camı,Posta Kutusu sistemi)-Ücretli eklenebilir.
Piyasadaki tüm buglar fixli
Aklıma gelenler bunlar , ben direkt buraya resimleri bırakıyım , ciddi alıcılar zaten benimle iletişim kuracaktır. Esenlikler.