- Ticaret Puanı
- 0
Merhabalar,
Kurulum (Yazılı):
Adım 1:
Notepad++'ı aç > Eklentiler > Eklenti Yöneticisi... > "NppFTP" ara > "NppFTF" seç > Yükle
Adım 2:
Notepad++'ı aç > Eklentiler > NppFTP > Show NppFTP Window
Adım 3:
Notepad++'ı aç > Sol tarafta NppFTP penceresindeki dişli ikona tıkla > Add new > "Profil adı" OK > Connection sekmesindeki bilgileri doldur(detaylar aşağıda) > Close
Adım 4:
Notepad++'ı aç > Sol tarafta NppFTP penceresindeki mavi zincire tıkla > Bilgilerini girdiğin sunucuyu seç
Kurulum (Görsel):
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
çok yetenekli bir program, eklentileriyle onu daha da yetenekli hale getirebilirsiniz. Bu klavuz sunucu üzerinde metin işlemleri yaparken kolaylık sağlaması için Notepad++'sın bir eklentisinin kurulumunu anlatıyor. Bahsi geçen eklentiye
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
ulaşabilirsiniz. Metin işlemleri için her seferinde FileZilla yada WinSCP kullanmak zorunda değilsiniz. Kurulum (Yazılı):
Adım 1:
Notepad++'ı aç > Eklentiler > Eklenti Yöneticisi... > "NppFTP" ara > "NppFTF" seç > Yükle
Adım 2:
Notepad++'ı aç > Eklentiler > NppFTP > Show NppFTP Window
Adım 3:
Notepad++'ı aç > Sol tarafta NppFTP penceresindeki dişli ikona tıkla > Add new > "Profil adı" OK > Connection sekmesindeki bilgileri doldur(detaylar aşağıda) > Close
Adım 4:
Notepad++'ı aç > Sol tarafta NppFTP penceresindeki mavi zincire tıkla > Bilgilerini girdiğin sunucuyu seç
Kurulum (Görsel):