Çözüldü Noel ağacı görünmüyor packı nerede?

• Konuyu açan Konuyu açan asilords
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 73
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

asilords

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Kod ile çağırınca ağacı gözükmüyor bilen var mı neden dolayı?

IMG_5573.webp

Çözüm
Mob_proto da boş bırakmışlar ağacın klasör ismini ve npclsttede farklı yazmışlar o yüzden gözükmüyor ayrıyetten xmas_tree koduylada başka ağac beliriyor sohan haritasında 20032 mob kodunu game srcde aratarak bulabilirsiniz.
npc_list.txt den msm ismine bak kanka klasörlerde arat örneğin npc npc2 gibi. Eğer gerçekten olmadığını düşünüyorsan bunun içinde VID veya RACE alakalı bi syserr düşmesi lazım. Eğer o da düşmüyorsa ben bi kafamı vurup geliyorum. 🤣

npc_list.txt den msm ismine bak kanka klasörlerde arat örneğin npc npc2 gibi. Eğer gerçekten olmadığını düşünüyorsan bunun içinde VID veya RACE alakalı bi syserr düşmesi lazım. Eğer o da düşmüyorsa ben bi kafamı vurup geliyorum. 🤣
Npc değilde effect olarak mı yapılmış anlamadım bi kontrol edeyim

Mob_proto da boş bırakmışlar ağacın klasör ismini ve npclsttede farklı yazmışlar o yüzden gözükmüyor ayrıyetten xmas_tree koduylada başka ağac beliriyor sohan haritasında 20032 mob kodunu game srcde aratarak bulabilirsiniz.

Çözüm
çünkü ağaç bu klasör ismini yazmalarının önemi yok hareket etmiyor sabit bu durum metinler için de geçerli mesela

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri