WILDGUARD Gerçekleri Paylaşmaya Ne Dersin? Yönetici Grafiker Mesaj 1.910 Çözümler 6 Beğeni 656 Puan 1.999 Ticaret Puanı 0 6 Şubat 2019 #1 Merhabalar; Videosu eski paylaşımı yeni olan oyunun oynanış videosunu paylaşıyorum. İyi seyirler.
Whistle Ruhsuz :/ Kurucu Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 11.941 Çözümler 567 Beğeni 13.661 Puan 5.915 Ticaret Puanı 2 8 Şubat 2019 #2 Zamanında bu oyunu oynuyordum. Oynanışı çok zevkli.. Ama hep kapalı alanlarda geçtiği için bunaltmıştı beni. :/
Zamanında bu oyunu oynuyordum. Oynanışı çok zevkli.. Ama hep kapalı alanlarda geçtiği için bunaltmıştı beni. :/
WILDGUARD Gerçekleri Paylaşmaya Ne Dersin? Yönetici Grafiker Mesaj 1.910 Çözümler 6 Beğeni 656 Puan 1.999 Ticaret Puanı 0 8 Şubat 2019 #3 Whistle demiş ki: Zamanında bu oyunu oynuyordum. Oynanışı çok zevkli.. Ama hep kapalı alanlarda geçtiği için bunaltmıştı beni. :/ Hepsini görmek için tıklayın... Beni de bunaltan bölüm orasıydı, sanki birtek ben varmışım gibi
Whistle demiş ki: Zamanında bu oyunu oynuyordum. Oynanışı çok zevkli.. Ama hep kapalı alanlarda geçtiği için bunaltmıştı beni. :/ Hepsini görmek için tıklayın... Beni de bunaltan bölüm orasıydı, sanki birtek ben varmışım gibi