Yardım Nesne market ödeme ve ep kodu ile satış

• Konuyu açan Konuyu açan lOliverQueen
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 103
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

lOliverQueen

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Selamlar herkese online ödeme için Paytr için anlaştım ama entegre işini beceremedim. Sonra oyunalışveriş ile anlaştım site üzerinden ep satsınlar diye onlar da epin kodları istiyorlar ben bunları oluşturdum ancak bu kodları nesne markette nereye yazacaklar kullandığım temada öyle bir yer yok nasıl ekleyebilirim

Selamlar herkese online ödeme için Paytr için anlaştım ama entegre işini beceremedim. Sonra oyunalışveriş ile anlaştım site üzerinden ep satsınlar diye onlar da epin kodları istiyorlar ben bunları oluşturdum ancak bu kodları nesne markette nereye yazacaklar kullandığım temada öyle bir yer yok nasıl ekleyebilirim
Kullandığın nesne market sistemi nedir acaba ? Web üzerindenmi kullanıyorsun yoksa oyun içimi kullanıyorsun

epin kodlarını oluşturduğun tabloyu gösterir misin ?
bu şekil

Ekran görüntüsü 2025-01-19 163337.webp

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Direk oyunalisveris.com un api sistemini entegre edebiliriz sizlere. Onelya Panel üstünden direk oyuncularıniz ep çekebilir. Ödeme sonrası anlık hesaplarına otomatikman aktarılır böyle ep kupon kodu ile uğraşmazsınız efendim.

Detaylı bilgi için;

0 850 554 2270 - WhatsApp destek hattı

Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri
OnelyaHosting.com

Geri