Çözüldü Nereden başlayabilirim

• Konuyu açan Konuyu açan Ezworth
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 102
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Ezworth

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba, çok bilgim yok her şeyden çok çok az yarım yamalak. Quest derslerini izledim ve ilk oradan başlamak istedim, ilgimi orası çekti. Quest yazmak istiyorum ve chatgptden yardım almaya çalışıyorum ama yapamıyorum. İlk isteğim 5 efsunlu iteme 6. efsun olarak pvm hasar ekletmek ama nasıl yapıcam bilmiyorum başka questlere bakarak yazmaya çalışıyorum beynim yanıyor. 2 gündür kafam allak bullak oldu. Ne önerirsiniz bu konuda nasıl geliştirebilirim kendimi? sadece itemi sürükleyip efsun koduyla efsun yazdırmaya çalıştım oda olmadı.

Efsun kodu var 102 kodunda ama use ile düşündüm ama use ona yaramıyor onun yerine ne kullanabilirim? En azından küçük bir örnek yazabilicek birisi varsa çok sevinirim. 30302 kodlu eşyayı iteme sürükleyeyim ve 102 efsun kodlu efsun eklensin ve varsa değişsin.

Çözüm
Merhaba, çok bilgim yok her şeyden çok çok az yarım yamalak. Quest derslerini izledim ve ilk oradan başlamak istedim, ilgimi orası çekti. Quest yazmak istiyorum ve chatgptden yardım almaya çalışıyorum ama yapamıyorum. İlk isteğim 5 efsunlu iteme 6. efsun olarak pvm hasar ekletmek ama nasıl yapıcam bilmiyorum başka questlere bakarak yazmaya çalışıyorum beynim yanıyor. 2 gündür kafam allak bullak oldu. Ne önerirsiniz bu konuda nasıl geliştirebilirim kendimi? sadece itemi sürükleyip efsun koduyla efsun yazdırmaya çalıştım oda olmadı.

Efsun kodu var 102 kodunda ama use ile düşündüm ama use ona yaramıyor onun yerine ne kullanabilirim? En azından küçük bir örnek yazabilicek birisi varsa çok sevinirim. 30302 kodlu eşyayı iteme...

Efsun kodu var 102 kodunda ama use ile düşündüm ama use ona yaramıyor onun yerine ne kullanabilirim? En azından küçük bir örnek yazabilicek birisi varsa çok sevinirim. 30302 kodlu eşyayı iteme sürükleyeyim ve 102 efsun kodlu efsun eklensin ve varsa değişsin.
Merhaba öncelikle quest olarak eşyayı başka bir eşyaya sürükleyerek bir işlev yapamazsın bunun için game üzerinden düzenleme yapman gerekir.
Ama eşyayı bir npc'ye sürükleyerek işlem yapabilirsin bunun için sana bir örnek yazıyorum.

Lua (Quest):
Genişlet Daralt Kopyala
quest itemtest begin
    state start begin
        when 9005.take begin
        item.clear_attr()

local efsunkodu1 = 5
        local efsunkodu2 = 5
        local efsunkodu3 = 5
        local efsunkodu4 = 5
        local efsunkodu5 = 5
        local efsunorani1 = 12
        local efsunorani2 = 12
        local efsunorani3 = 12
        local efsunorani4 = 12
        local efsunorani5 = 12
        item.set_attr(0,efsunkodu1,efsunorani1)
        item.set_attr(1,efsunkodu2,efsunorani2)
        item.set_attr(2,efsunkodu3,efsunorani3)
        item.set_attr(3,efsunkodu4,efsunorani4)
        item.set_attr(4,efsunkodu5,efsunorani5)
        chat("Esyana basariyla bonus eklendi")
        end
    end
end
questi okuttuktan sonra 9005 kodlu npc'ye eşyanı sürükleyerek bonus ekleyebilirsin. Bonusları değiştirmeyi unutma

Çözüm
Merhaba öncelikle quest olarak eşyayı başka bir eşyaya sürükleyerek bir işlev yapamazsın bunun için game üzerinden düzenleme yapman gerekir.
Ama eşyayı bir npc'ye sürükleyerek işlem yapabilirsin bunun için sana bir örnek yazıyorum.

Lua (Quest):
Genişlet Daralt Kopyala
quest itemtest begin
    state start begin
        when 9005.take begin
        item.clear_attr()

local efsunkodu1 = 5
        local efsunkodu2 = 5
        local efsunkodu3 = 5
        local efsunkodu4 = 5
        local efsunkodu5 = 5
        local efsunorani1 = 12
        local efsunorani2 = 12
        local efsunorani3 = 12
        local efsunorani4 = 12
        local efsunorani5 = 12
        item.set_attr(0,efsunkodu1,efsunorani1)
        item.set_attr(1,efsunkodu2,efsunorani2)
        item.set_attr(2,efsunkodu3,efsunorani3)
        item.set_attr(3,efsunkodu4,efsunorani4)
        item.set_attr(4,efsunkodu5,efsunorani5)
        chat("Esyana basariyla bonus eklendi")
        end
    end
end
questi okuttuktan sonra 9005 kodlu npc'ye eşyanı sürükleyerek bonus ekleyebilirsin. Bonusları değiştirmeyi unutma
Çok teşekkür ederim.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri