- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba, çok bilgim yok her şeyden çok çok az yarım yamalak. Quest derslerini izledim ve ilk oradan başlamak istedim, ilgimi orası çekti. Quest yazmak istiyorum ve chatgptden yardım almaya çalışıyorum ama yapamıyorum. İlk isteğim 5 efsunlu iteme 6. efsun olarak pvm hasar ekletmek ama nasıl yapıcam bilmiyorum başka questlere bakarak yazmaya çalışıyorum beynim yanıyor. 2 gündür kafam allak bullak oldu. Ne önerirsiniz bu konuda nasıl geliştirebilirim kendimi? sadece itemi sürükleyip efsun koduyla efsun yazdırmaya çalıştım oda olmadı.
Efsun kodu var 102 kodunda ama use ile düşündüm ama use ona yaramıyor onun yerine ne kullanabilirim? En azından küçük bir örnek yazabilicek birisi varsa çok sevinirim. 30302 kodlu eşyayı iteme sürükleyeyim ve 102 efsun kodlu efsun eklensin ve varsa değişsin.
Efsun kodu var 102 kodunda ama use ile düşündüm ama use ona yaramıyor onun yerine ne kullanabilirim? En azından küçük bir örnek yazabilicek birisi varsa çok sevinirim. 30302 kodlu eşyayı iteme sürükleyeyim ve 102 efsun kodlu efsun eklensin ve varsa değişsin.