Çözüldü Navicatta 2 farklı hesap açma hk.

• Konuyu açan Konuyu açan Kaiser
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 503
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Kaiser

Admin
Admin
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
0
Böyle bir şey mümkün mü arkadaşlar ?
Elimdeki farklı bir filesin bazı kayıtlarını copy-paste ile almam gerekiyor da kısayolu var mıdır bunun?
Aklıma bir tek virtual box dan farklı ip adresiyle ek sanal makine oluşturmak geliyor ama bu bilgisayarda o dirayeti göremediğim için alternatif bir yol arıyorum :D

Var mı bir fikriniz ?

Çözüm
Evet ekleniyor ama sanırım tek bir files'a ait mysql yüklenip kontrol edilebiliyor Ben navicatta ayrıyeten farklı(username+pass) bir mysql de kontrol etmek istiyorum :) eminim çok basit bir yolu vardır da bilmediğim için malum.. :D
Navicat ile veritabanına bağlandıktan sonra "User" seçeneğe tıklayın. Burada kullanıcılar listelenecek. Yeni bir tane ekleyebilirsiniz.
Şu videonun 8. dakikadan sonrasına bakabilirsiniz
Soruyu ben tam olarak anlayamadım :D
Navicat programına istediğin kadar bağlantı ekleniyor

Evet ekleniyor ama sanırım tek bir files'a ait mysql yüklenip kontrol edilebiliyor Ben navicatta ayrıyeten farklı(username+pass) bir mysql de kontrol etmek istiyorum :) eminim çok basit bir yolu vardır da bilmediğim için malum.. :D

Aynı navicata farklı hesap ile baglanmak istersen yukarıda user diye bi seçenek var ordan tıklayıp kullanıcı oluşturabilirsin

Ben öyle degilde navicat üzerinden başka serverlerin mysql dosyalarına bakmak istiyorum dersen
var db mysql kısmına gir oraya bir klasör oluştur ismini örnek test yap navicattada account player tablolarının en altına oluşacaktır test diye oraya istedigin serverin mysql dosyalarını yükle ordan istedigin zaman copy paste yapabilirsin

Son düzenleme:
Navicat ile veritabanına bağlandıktan sonra "User" seçeneğe tıklayın. Burada kullanıcılar listelenecek. Yeni bir tane ekleyebilirsiniz.
Şu videonun 8. dakikadan sonrasına bakabilirsiniz

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri