Yardım Navicat mob_proto değişiklikleri kaydettiremiyorum

• Konuyu açan Konuyu açan mehmet07
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 13
  • Gösterim Gösterim 174
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

mehmet07

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
mob_proto.txt ve mob_names.txt dosyalarını düzenledikten sonra dump protodan derletip locale packın içerine mob_proto atıp paketleyip test ettiğimde yaptığım değişiklikler entegre olmamış oluyor nerede hata yapıyorum yardımcı olabilir misiniz

txt server files kullanıyorum

Server'a da atıyor musunuz *.txt dosyalarınızı syslog ve ya err kısmında herhangi bir şey var mı gözünüze çarpan?

Server'a da atıyor musunuz *.txt dosyalarınızı syslog ve ya err kısmında herhangi bir şey var mı gözünüze çarpan?
Evet hatta önce Server tarafı conf taki item names item proto mob names ve mob proto. Txt leri düzenleyip kaydedip sonra sonları masa üstüne atıp dump proto da derleyip oluşan item ve mob proto yu Locale packın içine atıp paketleyip deniyorum ama binek gelmiyor ne mob kodu yazınca nede mühürü takınca

Navicat mob proto ya mobu ekleyemedim aslında dump proto dan derledikten sonra Navicat mob proto ya mobun gelmesi gerekmiyor mu ben daha önce hiç binek eklemediğim için bilmiyorum

Navicat mob proto ya mobu ekleyemedim aslında dump proto dan derledikten sonra Navicat mob proto ya mobun gelmesi gerekmiyor mu ben daha önce hiç binek eklemediğim için bilmiyorum
If the version depends on modification from the server side, you should not modify the database at all. First, let's make sure of something simple. Go to the db from the server side and open the conf.txt file and search for PROTO_FROM_DB and make sure that it says 0 in front of it like this
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

If the version depends on modification from the server side, you should not modify the database at all. First, let's make sure of something simple. Go to the db from the server side and open the conf.txt file and search for PROTO_FROM_DB and make sure that it says 0 in front of it like this
Ok l will try it thank you 🙂

Filezillada /home/Files/share/conf bu diziniden bahsetiğiniz PROTO_FROM_DB diye bir dosya bulunmuyor nerededir bulamadım. ?
item_proto.txt
item_names.txt
mob_proto.txt
mob_names.txt
bulunuyor conf içerisinde

Dosya Eklentileri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    405,3 KB · Gösterim: 15
Sorunum client trarafındaki bineğin msa dosyalarının yolunu düzenleyerek çözüldü @layers sayesinde
Şuan binek mob olarak çağırınca geliyor ve beyaz renk görünüyor onu çözmem gerekiyor ve mühüre tıklyınca binmiyor sadece kod ile mob olarak çağırabiliyorum.

item_proto da mühürün satırında mobu tanıtmam gereken bir kısım oluyormuş value0 gibi örnek verdim fakat benim bineğimin satırı şu şekilde nereye bineğin mob kodunu ekleyeceğimi anlamadım

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
71230 Magma Ejderi Mührü ITEM_UNIQUE UNIQUE_SPECIAL_RIDE 1 ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_GIVE | ANTI_MYSHOP QUEST_USE_MULTIPLE | LOG WEAR_SHIELD 0 0 0 0 0 LEVEL 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 2400 0 0 0 0 0 0 0 0

Geri