Çözüldü Navicat dosya nasıl okutulur?

• Konuyu açan Konuyu açan gxblin
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 74
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

gxblin

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0
Metin2 6. ve 7. Efsunları Eklemek şu konudaki en altta yer alan item.rare dosyasını okutmak istiyorum nasıl yapabilirim? Mevcut 6-7 sistemi ekli fakat karakter savunmaları, karakter atak efsunları gibi özellikler gelmiyor sadece canavar, hp, güç gibi efsunlar geliyor.

Çözüm
Metin2 6. ve 7. Efsunları Eklemek şu konudaki en altta yer alan item.rare dosyasını okutmak istiyorum nasıl yapabilirim? Mevcut 6-7 sistemi ekli fakat karakter savunmaları, karakter atak efsunları gibi özellikler gelmiyor sadece canavar, hp, güç gibi efsunlar geliyor.
dosya .sql şeklinde ise direk navicat'a bağlanın player in içine sürekleyip import diyin.

Kod şeklinde ise Player DB'sine sağ tıklayın console ye tıklayın sonrasında tüm kodları yapıştırıp Run diyin.

F5 yapın eklenmiş olacaktır.

Saygılarımızla,
Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri
dosya .sql şeklinde ise direk navicat'a bağlanın player in içine sürekleyip import diyin.

Kod şeklinde ise Player DB'sine sağ tıklayın console ye tıklayın sonrasında tüm kodları yapıştırıp Run diyin.

Saygılarımızla,

Çözüm

Saygılarımızla,
Teşekkür ederim <3

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri