- Ticaret Puanı
- 0
* Şikayetçi olduğum üye: @welberw9696
* Şikayetçi olma nedenim: Hazır files olarak sattığı filesta bulunan hatalar ve sorunlar.
* İlgili konu URL: Yardım - CPU kullanımı değerleri
* Açıklama ve kanıtlarım:
Merhaba,
Kendisinden 22.500₺ karşılığında "aç oyna o kadar hazır" filesını satın aldık açıp oynamayı geçin 80 tane sorun var. Öncelikle belirtmek isterim ki ekipte bu görüşmeleri yapan discord üzerinden ben değilim, diğer arkadaşımız. Ödemeler benden geçtiği için konuyu ben hazırlıyorum.
- Yüksek cpu Yardım - CPU kullanımı değerleri
- Sunucuda haritalarda hızlı koşarken yaratıklar kayboluyor, karakter atana kadar gelmiyor : syserr -> CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
- Almanca ışınlayıcı Viel Glück!
- Statü verirken 10lu veya 1li client side 10-15 saniye lag oluşuyor.
- Moblar toplu olduğunda lagdan göremiyorsunuz, hasarlar anlık birikiyor ( dünyanın en bilindik fixi aç oyna sunucumuzda yok )
- Aç oyna files'ta kostüm sistemi var deniliyor ancak kostüm efsunlama dahi yok kostüm giymek kostüm sistemi sanırım.
-
- At 2012'den kalma düz binek gibi kostüm penceresine giyiliyor normale çevirirse at takip etmiyormuş en son bunu 2014 de duyduk sanırım.
- Stringler bozuk ->
- At resmide kostüm yerine giyiliyor
- Oyunda kimse yokken 16gb E5 4 core sunucuda %11 lere çıkan cpu, ışınlanmalarda %40, loginlerde %55 gören cpu "aç oyna"
- Aşağıda sürekli tekrarlayıp durduğu ışık sorunu genel packlerde bir gariplik olduğu için sorduğum bir soru, çünkü oyunda tüm ışıklar cidden sarı ve tüm fileslarla kıyaslandığında rahatça anlaşılabilir şekilde. 1.5pixel gök yüzümüzüde unutmayalım veya koşarken kırılan zeminleri.
- İade istediğim için son düzenlemeler ve son satın alımlarda yok aynı şekilde sistem için ödeme yaptık ama engellendiğimiz için son ayarlı source yok.
- Aynı şekilde güncellenmesi gereken open pack'te yok. (hadi gerek yok ancak yinede teslim edilmedi)
- Bakım sistemi aktif edilsede clientlara gitmiyor.
22.500₺ değerinde .h ->
Bunların 2 saatte keşfedilen sorunlar olduğunuda unutmamak lazım. Biz bu oyuna 50 kişi soksak muhtemelen dahada fazla sorun bulabileceklerdir. Sorunlara her yerde böyle yıllardır böyle metin2'den anlamıyorsun diye cevap vermenin bir mantığı yok, kaldı ki alan kişi öğrenmek ve bir çok şeyden tasarruf yapmak içinde alabilir, hatalarla dolu, ışınlanma yüzüğünü bile 2012'deki ışınlanma yüzüğü şeklinde kullanmak güncel yüzüğe aktarmamak çok basit bir olay bile burada komik, al bende aç files'ı gibi bir durum yok, npc düzelt mob drop düzelt aç gibi bir durumda yok.
Bu aşağıdaki tutumu üslubunu bozduran yazı :
Sonrası :
Arkadaşımıza bir güzel giydirmiş, engeli basmış. İade isteyene kadar bir tane cevap vermeyip 12-15 saat üstüne güncellenen dosyalarıda teslim etmeyip sonra arkadaştan bende bedava dağıtayım lafı duyunca dahada gerilmişsiniz. Bundan önce tonla hakaret yağdırmışsınız size "siz" diye hitap eden insana. Metin2den anlamaz uslubumu bozdurtma sana gülerler vs. Bu basit sorunlarla dolu 22.500₺'ye gülerler daha çok.
Aktif olarak isteyen sunucuya girip packlerle test edebilir.
İADE KABUL EDİLEN DURUMLAR:
* Şikayetçi olma nedenim: Hazır files olarak sattığı filesta bulunan hatalar ve sorunlar.
* İlgili konu URL: Yardım - CPU kullanımı değerleri
* Açıklama ve kanıtlarım:
Merhaba,
Kendisinden 22.500₺ karşılığında "aç oyna o kadar hazır" filesını satın aldık açıp oynamayı geçin 80 tane sorun var. Öncelikle belirtmek isterim ki ekipte bu görüşmeleri yapan discord üzerinden ben değilim, diğer arkadaşımız. Ödemeler benden geçtiği için konuyu ben hazırlıyorum.
- Yüksek cpu Yardım - CPU kullanımı değerleri
- Sunucuda haritalarda hızlı koşarken yaratıklar kayboluyor, karakter atana kadar gelmiyor : syserr -> CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
- Almanca ışınlayıcı Viel Glück!
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
- Statü verirken 10lu veya 1li client side 10-15 saniye lag oluşuyor.
- Moblar toplu olduğunda lagdan göremiyorsunuz, hasarlar anlık birikiyor ( dünyanın en bilindik fixi aç oyna sunucumuzda yok )
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
<- Metin2 TR'ye girin aynısı var bazı serverlarda fixli sadece.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
- Aç oyna files'ta kostüm sistemi var deniliyor ancak kostüm efsunlama dahi yok kostüm giymek kostüm sistemi sanırım.
-
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
-> Displaylar bozuk- At 2012'den kalma düz binek gibi kostüm penceresine giyiliyor normale çevirirse at takip etmiyormuş en son bunu 2014 de duyduk sanırım.
- Stringler bozuk ->

Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
- At resmide kostüm yerine giyiliyor

- Oyunda kimse yokken 16gb E5 4 core sunucuda %11 lere çıkan cpu, ışınlanmalarda %40, loginlerde %55 gören cpu "aç oyna"
- Aşağıda sürekli tekrarlayıp durduğu ışık sorunu genel packlerde bir gariplik olduğu için sorduğum bir soru, çünkü oyunda tüm ışıklar cidden sarı ve tüm fileslarla kıyaslandığında rahatça anlaşılabilir şekilde. 1.5pixel gök yüzümüzüde unutmayalım veya koşarken kırılan zeminleri.

Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
- İade istediğim için son düzenlemeler ve son satın alımlarda yok aynı şekilde sistem için ödeme yaptık ama engellendiğimiz için son ayarlı source yok.
- Aynı şekilde güncellenmesi gereken open pack'te yok. (hadi gerek yok ancak yinede teslim edilmedi)
- Bakım sistemi aktif edilsede clientlara gitmiyor.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
/
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
22.500₺ değerinde .h ->
Kod:
#define LOCALE_SERVICE_SINGAPORE // ½Ì°¡Æú
#define ENABLE_COSTUME_SYSTEM
#define ENABLE_ENERGY_SYSTEM <- Yok veya Kapalı
#define ENABLE_DRAGON_SOUL_SYSTEM <- Yok veya Kapalı
#define ENABLE_NEW_EQUIPMENT_SYSTEM
#define ENABLE_SEND_TARGET_INFO
#define ENABLE_SPECIAL_STORAGE
#define ENABLE_REFINE_RENEWAL
#define ENABLE_EMOJI_IN_TEXT
#define ENABLE_SHOW_CHEST_DROP
#define ELDER_ATTRIBUTE_SYSTEM <- Yok veya Kapalı
#define ENABLE_GLOBAL_RANKING - Ama 200 tane syserr var
#define OKEY_CARD_SYSTEM <- Yok veya questleri eksik
#define WJ_NEW_DROP_DIALOG
#define ADMIN_WHISPER
#define ENABLE_LEVEL_SHOW_HIDE
#define ENABLE_TEXTURE_CHANGER
#define ENABLE_FOV_OPTION
#define RENDER_TARGET
#define ENABLE_ITEM_SHOP_SYSTEM
#define ENABLE_FIX_PICKITEM
#define ENABLE_ITEM_DELETE_SYSTEM
#define __ENABLE_NEW_OFFLINESHOP__
#define ENABLE_OFFLINESHOP_DEBUG
#define ENABLE_NEW_SHOP_IN_CITIES
#define ENABLE_SHOPNAMES_RANGE
#define ENABLE_HIDE_SHOPS
#define ENABLE_INSTANT_PICKUP_SYSTEM
#define ENABLE_NO_PICKUP_LIMIT
#define ENABLE_SWITCHBOT
#define ENABLE_EXTENDED_ITEMNAME_ON_GROUND
#define ENABLE_EXTENDED_ITEM_COUNT
#define ENABLE_OFFLINESHOP_REWORK
#define ENABLE_STOP_SHOUT
#define ENABLE_AUTO_SHOUT
#define ENABLE_CUBE_RENEWAL
#define ENABLE_MAINTENANCE_SYSTEM <- Yok aktif edildiğinde herhangi bir clientta görünmüyor üstte satışta söylendiği gibi.
#define ENABLE_COSTUME_WEAPON_SYSTEM
#define PRICE_TYPE
Bunların 2 saatte keşfedilen sorunlar olduğunuda unutmamak lazım. Biz bu oyuna 50 kişi soksak muhtemelen dahada fazla sorun bulabileceklerdir. Sorunlara her yerde böyle yıllardır böyle metin2'den anlamıyorsun diye cevap vermenin bir mantığı yok, kaldı ki alan kişi öğrenmek ve bir çok şeyden tasarruf yapmak içinde alabilir, hatalarla dolu, ışınlanma yüzüğünü bile 2012'deki ışınlanma yüzüğü şeklinde kullanmak güncel yüzüğe aktarmamak çok basit bir olay bile burada komik, al bende aç files'ı gibi bir durum yok, npc düzelt mob drop düzelt aç gibi bir durumda yok.
Bu aşağıdaki tutumu üslubunu bozduran yazı :

Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Sonrası :
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
//
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
//
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
//
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
//
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
//
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Arkadaşımıza bir güzel giydirmiş, engeli basmış. İade isteyene kadar bir tane cevap vermeyip 12-15 saat üstüne güncellenen dosyalarıda teslim etmeyip sonra arkadaştan bende bedava dağıtayım lafı duyunca dahada gerilmişsiniz. Bundan önce tonla hakaret yağdırmışsınız size "siz" diye hitap eden insana. Metin2den anlamaz uslubumu bozdurtma sana gülerler vs. Bu basit sorunlarla dolu 22.500₺'ye gülerler daha çok.
Aktif olarak isteyen sunucuya girip packlerle test edebilir.
İADE KABUL EDİLEN DURUMLAR:
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.