- Ticaret Puanı
- 0
Tekrardan selamlar, uzun süredir karakter iskeletleri ve maplara eklenen imzalar hakkında uğraşıyorum. Bu süreçte karakter animasyonlarını ve kostüm düzenlemelerini 3ds max üzerinden yapma konusunda gözle görülür şekilde mesafe katettim fakat hala aşamadığım bir sorun var ve bu süreci hızlandırabileceğini düşündüğüm için foruma bir soru sormak istedim. Karakterler üzerinde yaptığım bu düzenlemeleri maplar üzerinde yapamıyorum, kısa özet geçecek olursak elimizdeki maplara birkaç önlem amaçlı logo sıkıştırmak ve ek gökyüzü imzaları için 3ds max üzerinde gr2 pluginlerini kullanarak import etmeye çalışıyorum fakat bu konuda başarılı olamadım. Araştırmalarıma göre bu durum unity üzerinden de yapılıyormuş ama paylaşanlar geri dönüşleri söylememişler. Bu konuda benim gibi çalışıp başarabilen var mı? veya elinde bir çözüm önerisi olan?
Not: Sıfırdan 3d model yapıp word editör üzerinden ekleyebilirim fakat ben bu işlemi elimdeki önceden logo eklenmiş mapların logolarını sökmek için yapmak istiyorum. Bunları temizleyip kullanabilmek birçok işi daha hızlı hale getirebilir.
Not: Sıfırdan 3d model yapıp word editör üzerinden ekleyebilirim fakat ben bu işlemi elimdeki önceden logo eklenmiş mapların logolarını sökmek için yapmak istiyorum. Bunları temizleyip kullanabilmek birçok işi daha hızlı hale getirebilir.