Yardım Mob drop konusu

• Konuyu açan Konuyu açan Zexx
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 41
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Zexx

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Arkadaşlar Selamlar hayırlı haftasonları dilerim herkese.
Winscp den Mob_drop_item text buldum dosya boyutu 2kb ve içerisinde sadece 2 3 item gözüküyor
neden böyle olduğuna anlam veremedim komple genel mob_drop nasıl bulabilirim.

kankacım herkesin mob farklı olur sw acilmaz büyük ihtimalle sorun olur ya otur kendin yaz yada böyle almayla olmaz ben sana 1 örnek vereyim

Group Azrail
{
Mob 1093
Type drop
1 XXX 1 10
2 YYY 5 25
3 ZZZ 10 50
4 CCC 3 100
}

kankacım herkesin mob farklı olur sw acilmaz büyük ihtimalle sorun olur ya otur kendin yaz yada böyle almayla olmaz ben sana 1 örnek vereyim

Group Azrail
{
Mob 1093
Type drop
1 XXX 1 10
2 YYY 5 25
3 ZZZ 10 50
4 CCC 3 100
}
Dostum o anlamda değil şöyle söyleyeyim sana benim mob droplar ayarlı zaten ve panelden değişim yapıyorum herşey tamam.
Ekstra olarak dosya içinden düzenlemeyide öğrendim ama winscp de açtığımda sadece 5 itemin drobu çıkıyor başka yok

Dostum o anlamda değil şöyle söyleyeyim sana benim mob droplar ayarlı zaten ve panelden değişim yapıyorum herşey tamam.
Ekstra olarak dosya içinden düzenlemeyide öğrendim ama winscp de açtığımda sadece 5 itemin drobu çıkıyor başka yok
Merhaba,
Panelli filesler biraz farklı oluyor. Muhtemelen mob_drop başka yerden çekiyodur. Filesi yada paneli nereden aldınız.

Geri