Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulduğu için "Bulundu" öneki eklenmiştir. Eğer aynı materyalleri arıyorsanız yorumlara bakabilirsiniz. İstediğiniz materyallere bu konuda bulamadıysanız yeni konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
merhabalar scrollbar lı değilde görseldeki gibi gridli yada sayfa değiştirmeli elinde olan varsa paylaşabilirmi veya ekli olan bir files varsa bilgi verirmisiniz ?
şuan ekledim sistemi çok teşekkür ederim yalnız şöyle küçük bir sorun var
mesela 8001 savaş metni örnek veriyorum aynı itemden hem +0 hem +1 hem +2 vs vs ekli diyelim sistem sadece en yüksek artı kaçsa +2 diyelim sadece onu gösteriyor diğerlerini göstermiyor bu durum sizdede böylemi bunu düzeltebilirmiyiz ?
şuan ekledim sistemi çok teşekkür ederim yalnız şöyle küçük bir sorun var
mesela 8001 savaş metni örnek veriyorum aynı itemden hem +0 hem +1 hem +2 vs vs ekli diyelim sistem sadece en yüksek artı kaçsa +2 diyelim sadece onu gösteriyor diğerlerini göstermiyor bu durum sizdede böylemi bunu düzeltebilirmiyiz ?