- Ticaret Puanı
- 0
Selam, MMOTutkunları'nı Metin2 geliştiriciliğine başladığım zaman kaynak bulmak amacı ile araştırırken keşfettim. Açık konuşmak gerekirse, sadece bilgi edinmek için kanalı ve forumu takip ediyordum ancak özellikle @Whistle 'ın insanlara yardımsever davranması, kar amacı gütmemesi benim çok hoşuma gitti. Diğer platformlarda insanların amacının sadece para kazanmak olduğunu görünce bu platforma olan sevgim ve saygım çok ama çok arttı. Bu aşamadan sonra artık her gün web site ve youtube'u kontrol eder oldum. Şuanda da birinin bir ihtiyacı var mı? takıldığı bir konu var mı? diye devamlı kontrol ediyorum. Elimden gelenin en iyisi ile yardımcı olmaya, yaşadığım sorunu forumdan aldığım yardımlarla çözdüğümde açıklama yapıp bir kişinin sorun yaşadığında ne yapması gerektiğini açıklıyorum. O yüzden metin2 geliştiriciliği yapacağım süre boyunca bu web siteden ayrılmayacağım. Başlıkta kanal yazdığımın farkındayım ama anlatmadan duramazdım
Gelelim benim rahatsız olduğum konuya, ben ve diğer insanların MMOTutkunları'nı keşfetmesi tahmin ediyorum ki Metin2 ile ilgili kaynak sunulduğu için gerçekleşti. Web sitenin ismi Metin2Tutkunlari degil, bunun da farkındayım ama youtube kanalına lets play videoları eklenmesi beni pek memnun etmiyor. Keşke lets play icin farklı bir kanal açılsaydı. Abone olup zili açınca, assasin creed videosunun bildirimi gelmesi beni pek memnun etmedi açıkçası. Kişisel önerim, kanaldaki lets play videolarını temizleyip sadece kaynak içerikli videolar paylaşılmalı, geleneğe devam edilmeli, o güzel kaynakların arasına lets play yakışmıyor.
Zamanınızı çaldığım için özür dilerim, iyi forumlar.
Gelelim benim rahatsız olduğum konuya, ben ve diğer insanların MMOTutkunları'nı keşfetmesi tahmin ediyorum ki Metin2 ile ilgili kaynak sunulduğu için gerçekleşti. Web sitenin ismi Metin2Tutkunlari degil, bunun da farkındayım ama youtube kanalına lets play videoları eklenmesi beni pek memnun etmiyor. Keşke lets play icin farklı bir kanal açılsaydı. Abone olup zili açınca, assasin creed videosunun bildirimi gelmesi beni pek memnun etmedi açıkçası. Kişisel önerim, kanaldaki lets play videolarını temizleyip sadece kaynak içerikli videolar paylaşılmalı, geleneğe devam edilmeli, o güzel kaynakların arasına lets play yakışmıyor.
Zamanınızı çaldığım için özür dilerim, iyi forumlar.