- Ticaret Puanı
- 0
Dosya Eklentileri
Son düzenleme:
bunlar aklıma gelenler ve @Whistle 'dan aldığım bilgilerle yapmış olduğum bildiğiniz eksikleri sıralarsanız ekleme yapabilirim problem değilCo admin yokmuydu ? yoksa benmi yanlış biliyorum.
Birde engelli üye yıldız olmamalıydı.bunlar aklıma gelenler ve @Whistle 'dan aldığım bilgilerle yapmış olduğum bildiğiniz eksikleri sıralarsanız ekleme yapabilirim problem değil
düzenliyorum hemenBirde engelli üye yıldız olmamalıydı.
Co adminin alt tarafı yada üst tarafı altın olabilir.düzenliyorum hemen
Düzenlendi
şuan başka bir iş ile uğraşıyorum onuda ayarlarım en kısa zamandaCo adminin alt tarafı yada üst tarafı altın olabilir.
şuan başka bir iş ile uğraşıyorum onuda ayarlarım en kısa zamanda
Yada O vip üyeyi cizgi yapıp yöneticiyi kuş yapıp co adim öyle durabilir.
Co-Admin rütbesi forum sitemizde bulunmuyor. Yönetici ve Admin var direkt olarak.
@SType2 ile özel mesaj yoluyla konuştuk. Yaptığı çalışma için kendisine çook teşekkür ederim. Gönüllü olarak yapmasına rağmen özen gösterdiği ortada. Özel mesajda ilk önce böyle bir proje yapmak istediğini belirtti ve örnekler gösterdi. Bende beğendiğimi söyledim ve forum sitemizdeki rank etiketlerinin css tabanlı olduğunu, resim olarak eklersek kullanıcı profilinde güzel gözükmeyeceğini belirttim. Gene de böyle bir proje yapmak istiyorsa, projeyi gerçekleştirebilir ve dosyayı paylaşabilir demiştim. Bu konuda da anlaştık.
Ben gene de test temasında resimleri ekleyeceğim güzel durursa sitemize de eklerim.
Tasarım efsane zeten. Site vbulletin olsaydı hemen koyardım. Bakalım Xenforo'da nasıl duracak.İlginiz için çok teşekkür ederim sadece boyutları küçültmek gerekli umarım güzel oturur
Bu daha ilk yapmış olduğum rank seti olduğunu belirtmek isterimTasarım efsane zeten. Site vbulletin olsaydı hemen koyardım. Bakalım Xenforo'da nasıl duracak.
Bu daha ilk yapmış olduğum rank seti olduğunu belirtmek isterim
Teşekkür ederimAma baya güzel
Bu ilkse diğerlerini hayal bile edemiyorum.Bu daha ilk yapmış olduğum rank seti olduğunu belirtmek isterim
+1Ama baya güzel
Zamanla gelişir daha da şöyle bir sorun var 2 hafta kadar yokum vizeler var bu gün matematiğe girdim tabiki geleneği bozmayıp sıfır aldımBu ilkse diğerlerini hayal bile edemiyorum.
+1
Matematik bu. Aslında ben php alanında geliştirdiğim için kendimi matematik için şu yorumu yapabilirim. Sen php yada python ile ilgili bir video izledin diyelim. Yani dersini aldın diyelim. Peki o dersten sonra istediğini hemen yapabiliyor musun? Nerede neyleri kullanabileceğini. İşte matematikte böyle bişey. Çözümlü soruları çözüp, pratik yaparak matematik geliştirilebilir. Kod yazmakta aynısıdır.Zamanla gelişir daha da şöyle bir sorun var 2 hafta kadar yokum vizeler var bu gün matematiğe girdim tabiki geleneği bozmayıp sıfır aldım
öyle de şimdi kod yazarken araştırıp ne işe yarar bulabiliyorsun sınavda iki dakika bakayım kavramı da olmuyor 2 gözetmen sürekli geziyor yakalanınca 1 dönem uzatıyorlar okulu sıkıntıMatematik bu. Aslında ben php alanında geliştirdiğim için kendimi matematik için şu yorumu yapabilirim. Sen php yada python ile ilgili bir video izledin diyelim. Yani dersini aldın diyelim. Peki o dersten sonra istediğini hemen yapabiliyor musun? Nerede neyleri kullanabileceğini. İşte matematikte böyle bişey. Çözümlü soruları çözüp, pratik yaparak matematik geliştirilebilir. Kod yazmakta aynısıdır.
İşte o öğrenme süreci. Kodları sürekli yazdıktan sonra açıp bakma ihtiyacın ortadan kalkıyor. Buda baya ilerisi içindir. Yani nasıl deyim artık bazı şeylerin tam kullanımını bildikten sonra internetten bakma sıklığın azalıyor. Matematikte öyle. Başta çözerken çözümlü sorular ile sonra çöze çöze artık bazı şeylerin aklında kalacağını biliyorsun.öyle de şimdi kod yazarken araştırıp ne işe yarar bulabiliyorsun sınavda iki dakika bakayım kavramı da olmuyor 2 gözetmen sürekli geziyor yakalanınca 1 dönem uzatıyorlar okulu sıkıntı