Çözülemedi MHMS MySQL Baglantisi Saglanamadi : Connection refused

• Konuyu açan Konuyu açan baskentkral
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 884
Ne yazık ki bu konuda sorulara çözüm bulunmuyor. Eğer konuda yorumlar varsa hepsini inceleyebilirsiniz. Belki sizlerin sorununuzu çözmek için için ipuçları bulabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

baskentkral

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,

MHMS panelle ilgili bir sorunum var. Firma ismi vermemek için A ve B isimlerini kullanacağım.

A firmasından metin2 sunucu aldım. B firmasından da sadece hosting aldım.

B firmasından aldığım hostinge mhms panel kurduğum zaman php 5.6 sürümünü seçtiğimde “MySQL Baglantisi Saglanamadi : Connection refused” hatası alıyorum. Php 7.x gibi sürümleri seçtiğim zaman beyaz ekranda kalıyor.

Denemek için A firmasından bir hosting istedim. Php 5.6 sürümünde site sorunsuz çalışıyor. Acaba oyun sunucusu A firmasında olduğu için ip engellemeleri vs. gibi durumlar mı varda bu şekilde sorunla karşılaşıyorum? A firmasına bu durumu sorduğumda herhangi bir filtre veya engelin söz konusu olmadığını, ayarlar.php’nin düzenlendiği zaman sorunsuz şekilde çalışacağını söylüyor. B firmasına sorduğumda karşı tarafın uzak mysql bağlantısına izin vermesi veya bizim ip adresimizi whiteliste alması gerekiyor diyor.

Oyun sunucumda root ve başka bir kullanıcı adı var ikisiylede deniyorum. A firmasında ikiside sorunsuz bir şekilde bağlanıyor ve çalışıyor. B firmasında iki mysql kullanıcı adı ve şifrede de hata veriyor.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum. :)

Mhms panel güncel php sürümlerinde çalışmıyor. Bu yüzden php 7'ye aldığınızda beyaz ekran olur.
MySQL'a direk erişim sorunu yoksa bağlanması gerek.

Mhms panel güncel php sürümlerinde çalışmıyor. Bu yüzden php 7'ye aldığınızda beyaz ekran olur.
MySQL'a direk erişim sorunu yoksa bağlanması gerek.

Php 5.6'yı kullandım.

Navicat üzerindeki "root@%" nin şifresini MHMS panel üzerinde ayarlar.php'de kullanıcı yerine "root", parola yerine "root@%"'nin şifresini yazdım ama yine "MySQL Baglantisi Saglanamadi : Connection refused" hatası veriyor.

MHMS panelin bana özelde ayarlar.php dosyasını atarımısınız.

ayarlar.php dosyasınde SERVER_IP, MYSQL_KULLANICI, MYSQL PAROLA, DATABASE_ADI ve SITE_URL alanları hariç orijinalini değiştirmedim.

Connection refused hatanın sebebi ip adresi, Kullanıcı adı, kullanıcı şifre ve datebase'den kaynaklıdır. Tekrardan kontrol eder misiniz.
MHMS Panel Kurulumu bakabilirsiniz.

Connection refused hatanın sebebi ip adresi, Kullanıcı adı, kullanıcı şifre ve datebase'den kaynaklıdır. Tekrardan kontrol eder misiniz.
MHMS Panel Kurulumu bakabilirsiniz.

Dediğiniz gibi tekrardan kontrol ettim.

ayarlar.php'de yazılı olan ip adresi, kullanıcı adı, kullanıcı şifresi ile navicattan bağlantı sağlayabiliyorum. Ama panel bağlantı sağlamıyor.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri