Tmlj2 vardı eskiden, deli gibi de oyuncusu vardı. İlk pvplerden.. Ormanda falan ruh taşı kovalardık arkadaşlarla.. güzel yıllardı
Bu swye Directx9 koyacaksın offfbu kadar da eski olmayın ya ben hayatta oynamam bu swyi tipe bak ıyy bu swde ikarus offline shopta yoktur şimdi
prensip olarak dx9 olmayan shader olmayan başlangıçta 200t hasar verecek kostüm pet binek item gibi bonusları vermeyen otomatik avsız ikarus offline shopsuz battle passiz sw oynamıyorum. oynamıyorum değil pc açmıyor yoksa oyniyim yaniBu swye Directx9 koyacaksın offf
okurken kanser oldum a*kprensip olarak dx9 olmayan shader olmayan başlangıçta 200t hasar verecek kostüm pet binek item gibi bonusları vermeyen otomatik avsız ikarus offline shopsuz battle passiz sw oynamıyorum. oynamıyorum değil pc açmıyor yoksa oyniyim yani
okurken kanser oldum a*k
şimdiki paranın 5000tl sine denk geldiğini ve çocuk olduğunu düşün günlük 100tl harcasan bile günlerce götürür seniKxyt2 hayatımın serveri demircide buzlu uç 9 mavi taş 9 yapıyorduk nete gidip hava atıyorduk o zamanın parasıyla sene 2008 daha 9 yaşındayım 50 tl vermişti internet kafe sahibi yemin ederim bitiremedim o parayı