merhabalar öncelikle, forum üyelerinin görüşünü merak ettiğim için bu konuyu açayım dedim, aslında ankette açacaktım fakat nasıl anket açılacağını bulamadım forumda. Metin2 tabanlı fakat tüm silahların, questlerin, haritaların hatta oyun mantığının değiştiği, eklentilerin özenle düzenlenip eklendiği ve oyunun p2w'e dökülmemiş halinin açıldığı yenilikçi bir server sizce metin2 camiasında tutunabilir mi, burada asıl tartışmak istediğim şey metin2 oyuncularının yeniliğe ne kadar açık olduğu, iyi bir reklam ve iyi bir kadro ile her şey mümkündür demekten ziyade metin2 oyuncularının yeniliğe ne kadar açık olduğunu tartışmak istiyorum. Alışılmışın dışına çıkmak çoğu zaman olumlu sonuçlar verse bile uzun süredir insanların alıştığı oyun yapısını değiştirmek ne kadar mantıklı olur onu merak ediyorum. Şunuda eklemek gerekirse eğer bu tarz açılacak bir sunucunun uzun soluklu ve zor olmasından yanayım, eski günlerdeki gibi oyuncuların oyun mantığını bilmediği ve öğrenmek için çaba sarf ettiği. Ezbere oyun oynamaktan ziyade insanların oynarken öğrendiği bir pvpnin metin2 oyuncu camiasında olumlu bir yönde etki bırakacağını düşünüyorum.
edit: umarım konuyu doğru bölüme açmışımdır, tartışma bölümü aradım fakat bulamadım. Yapılacak değişiklikler aslında geliştiriciliğe girdiği için soru cevap ve yardım bölümüne açmayı uygun gördüm.
edit: umarım konuyu doğru bölüme açmışımdır, tartışma bölümü aradım fakat bulamadım. Yapılacak değişiklikler aslında geliştiriciliğe girdiği için soru cevap ve yardım bölümüne açmayı uygun gördüm.