Çözüldü Metin2 source build hakkında bilgi

• Konuyu açan Konuyu açan donerkurto
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 44
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

donerkurto

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Herkese iyi sosyaller dilerim. Sıfırdan sistem ekleyeceğim fakat bu konu hakkında bilgim ve tecrübem hiç yok denecek kadar az. Bir firmadan sunucu satın aldım ve dosyalarım oraya kurulu. İtem droplarından tutun questlerine kadar her şeyi hazırladım sadece sistem ekleyeceğim fakat satın aldığım firmadaki sunucu üzerinden build alınmıyor. Sizce build için paylaşılan bsd'lerden build almam yararlı olur mu? Sistemleri kullanabilmek için bsd üzerinden aldığım buildi tekrar firmadan satın aldığım sunucuya build mi etmem gerekiyor?

Herkese iyi sosyaller dilerim. Sıfırdan sistem ekleyeceğim fakat bu konu hakkında bilgim ve tecrübem hiç yok denecek kadar az. Bir firmadan sunucu satın aldım ve dosyalarım oraya kurulu. İtem droplarından tutun questlerine kadar her şeyi hazırladım sadece sistem ekleyeceğim fakat satın aldığım firmadaki sunucu üzerinden build alınmıyor. Sizce build için paylaşılan bsd'lerden build almam yararlı olur mu? Sistemleri kullanabilmek için bsd üzerinden aldığım buildi tekrar firmadan satın aldığım sunucuya build mi etmem gerekiyor?
filesin src dosyaları varmı varsa extra olarak pc virtual ve bsd kur onun içinde build al sonra game ve sql dosyanı kiraladığın sunucu içine atıp oyunu startla

her işlemden önce yedek almak lazım tabiki bir sorun olduğunda geri yedeğe geçip oyunu kurtarmış olursun

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri