Game ile alakalı olabilir. Filesi bi sıfırlayın, yedek varsa yedekleri yükleyin;buyur hocam channel1 syserr
cd /usr
rm -rf game
tar zxvf <yedekdosyaadi>
cd /var/db
rm -rf mysql
tar zxvf <yedekmysqldosyadi>
Canım benim resim olarak atmana gerek yok. O syserrde yanlış syserr. Sunucu içindeki syserri at dedimhangi idler? navicatı felan resetleme şansımız yok mu?
Son yaptığınız işlem neydi. Olmadı son yaptığınız işlemi sıfırlayınokuyorum eki ama anlamıyorum sanırım çünkü bulamıyorum ve bu alanda çok yeniyimLütfen tarif eder misin?
Anlayışın için çok teşekkür ederim
bulabildiğim bi bu var sftp://[email protected]/usr/game/db/syserr
sadece npc isimleri değiştirmeye çalışıyordum ama bu işlemi nasıl sıfırlayacağım?Son yaptığınız işlem neydi. Olmadı son yaptığınız işlemi sıfırlayın
locale_name kısımlarını değiştireceksiniz. Bildiğim kadarıyla navicattan değişmemesi lazım. İsimler binary olarak ekleniyor. En iyisi en son yedeği atmanız.sadece npc isimleri değiştirmeye çalışıyordum ama bu işlemi nasıl sıfırlayacağım?
sadece navicat kullandım
yine yanlış syserr mi attım acaba? :/
Son yedeği nasıl atacağım?locale_name kısımlarını değiştireceksiniz. Bildiğim kadarıyla navicattan değişmemesi lazım. İsimler binary olarak ekleniyor. En iyisi en son yedeği atmanız.
Almadınız mı hiç yedek? Almadıysanız filesin mysql kısmını tekrar kurun.Son yedeği nasıl atacağım?
cd /var/db
tar zxvf <dosya ismi>
Dostum bilişimden mi aldın makinayı?hiç yedek almadım dediğim gibi serveri alalı bir hafta oluyor daha ve pek bilgim yok öğrenmeye çalışıyorum sizler sayesinde,<dosya ismi> yerine ne yazmam gerekiyor acaba?
Onlara danışın yapsınlar. Genelde artık bilişimler hazır putty scripti kuruyorlar bi kaç adımla files kurabiliyordun. Eğer varsa öyle bişey kendinizde kurabilirsinizevet bilişimden aldım
buyur hocam channel1 syserrDostum bilişimden mi aldın makinayı?
Game ile alakalı olabilir. Filesi bi sıfırlayın, yedek varsa yedekleri yükleyin;buyur hocam channel1 syserr
cd /usr
rm -rf game
tar zxvf <yedekdosyaadi>
cd /var/db
rm -rf mysql
tar zxvf <yedekmysqldosyadi>