- Ticaret Puanı
- 0
putty'den oyunu aktif ediyorum chleri açıyorum fakat oyuna girmeyi denediğimde sunucuya bağlanırken hata mesajıyla karşılaşıyorum yardımcı olabilecek bir babayiğit var mıdır? 

root içindeki serverinfo.py dosyasındaki IP adresini sunucunuzun IP adresiyle değiştirin.o kısımlarına nereden bakıcam hasan hocam biraz yeniyim bu konularda yardımcı olursanız sevinirim @hasanmacit
O zaman ch1 ve db syserr kayıtlarını ekler misiniz?serverinfo.py dosyasını buldum fakat ipler eşleşiyor yani doğru. @Yeniceri
FTP den /usr/game(yada oyunun klasörü neyse)/ch1/ dizinindeki ve ../db dizinindeki syserr dosyasının içeriğini buraya ekleyin.nerden ekleyeceğim hocam bu konu hakkında bilgi verirmisiniz? @Yeniceri
ch1 değil de db klasörüne baktınız mı ?dediğiniz kısım burası sanırsam fakat syserr yok. @Yeniceri
ch1 klasöründen bir önceki dizinde olan "db" yi kastettimdb dizinide bu şekilde hocam @Yeniceri
Sanırım bilişimden hizmet alıyorsunuz. Bu durumu bilişime bildirdiniz mi?buyrun hocam ch1den bir önceki dizindeki db dosyasının içi. @Yeniceri
Bilişim sunucusu ve bilişim filesı olduğu için sorunun neyden kaynaklı olduğunu tespit etsek bile müdahele edebileceğimizi sanmıyorum.evet bu durumu bilişime bildirdim fakat çok geç cevap yazıyorlar. sadece 1 tane ch açın diyorlar ama ch açılmıyor tam bir destek veremiyorlar onlarda o yüzden buraya yazmak istedim biri yardımcı olabilir belki diye @Yeniceri