Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar selamlar oyunda örnek hesabı m1 de bıraktım kapattım sonra tekrar actım sorun yok fakat reboot attığımda orda başlamıyor örnek s1 de başlıyor m1 de bıraktığıma rahmen sorun neydendir
arkadaşlar selamlar oyunda örnek hesabı m1 de bıraktım kapattım sonra tekrar actım sorun yok fakat reboot attığımda orda başlamıyor örnek s1 de başlıyor m1 de bıraktığıma rahmen sorun neydendir
ışınlandıktan hemen sonra reboot atarsan oyuna işlemeyebilir. mesela bir item çağırıp hemen ardına reboot atarsan onu da işlemez. server tarafında karakterlerin verilerinin tablolara işlenmesi için belirli süreler var. ışınlandın 10 dakika sonra reboot at eğer aynı sorun hala devam ediyosa ozaman bakalım.