Yardım Metin2 panel kuramıyorum.

• Konuyu açan Konuyu açan SalihCNAydin
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 83
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

SalihCNAydin

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Herkese merhaba arkadaşlar 20 temalı metin2 panel buldum x forumda link vermek yasak mı bilmediğim için şuanlık eklemiyorum buraya
Rich (BB code):
Genişlet Daralt Kopyala
Burada bulunan data.sql dosyasını oyun sunucusuna değil hostinge yüklüyorsunuz.

Cpanel/Plesk panel giriş yapın
Yeni database ve kulanıcı oluşturun
Phpmyadminden oluşturduğunuz veritabanına data.sql dosyasını içe aktarın

Veritabanı içinde settings tablosunu bulun
2. Sayfaya geçin
Ip-User-Pass şifrelerini kendi oyun sunucu bilgileriniz ile düzenleyin

Admin Giriş

"https://siteadresiniz.com/admin/login" adresindengiriş yapın
Şifre oluşturucu ile yeni şifrenizi oluşturun ve boşluksuz şekilde verdiği anahtarı kopyalayın
Phpmyadmine giriş yapın
Veritabanında user tablosunu bulun
Password satırını verdiği anahtar ile değiştirin
Giriş yapın

Varsayılan giriş bilgileri
admin
123456

Şeklinde kurulum anlatımı var. söylendiği şekilde phpadminden yeni ver tabanı oluşturdum ve setting tablosundan ip root pass değiştirdim ama admin/login kısmına gelince şifre hatası alıyorum.
hata.webp

görseldeki gibi başka bir kurulum anlatımı olmadığı için çözümü bulamadım yardımcı olur musunuz?

hocam database şifre hatasında proglem var adminphp olusturdugunuz mysql şifrenizi inceleyip tekrar kontrol saglarsanız sorununuz düzelecektir diye düşünüyorum cünkü bu hatalarla bende karsılaştım fakat 1045 olan hata yanlış degilsem winscp adminphp gösteriyor bir kontrol saglarmısınız mysql yada cpaneli bakın oluşturdugunuz şıfrelerde uyusmazlık var

hocam database şifre hatasında proglem var adminphp olusturdugunuz mysql şifrenizi inceleyip tekrar kontrol saglarsanız sorununuz düzelecektir diye düşünüyorum cünkü bu hatalarla bende karsılaştım fakat 1045 olan hata yanlış degilsem winscp adminphp gösteriyor bir kontrol saglarmısınız mysql yada cpaneli bakın oluşturdugunuz şıfrelerde uyusmazlık var
hocam oluşturduğum tek şifre:
Veritabanı içinde settings tablosunu bulun<br>2. Sayfaya geçin<br>Ip-User-Pass şifrelerini kendi oyun sunucu bilgileriniz ile düzenleyin

dediği yer başka yerde şifre oluşturmadım. çünkü oluşturacağım bir yer bulamadım açıkcası

Geri